SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avukat Doğan'a Acil Müdahale..

A- A+ PAYLAŞ

Avukat Abuzer Doğan, İş Mahkemesi'ndeki duruşma öncesi rahatsızlanınca, ambulansla acil olarak hastaneye kaldırıldı. DYP'nin eski il başkanlarından ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın da kız kardeşinin eşi olan 62 yaşındaki Doğan'ın beyin damarlarından birindeki tıkanma nedeniyle rahatsızlandığı ve Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre; Doğan bu sabah duruşma için İş Mahkemesi'ne geldi. Duruşma başlamadan önce eski belediye başkanı Avukat Seyhan Semercioğlu, Doğan'ın yürüme ve konuşmasındaki anormalliği farketti. Hemen çağrılan Adliye doktoru, aynı zamanda Şeker hastası olduğu bildirilen Doğan'ın tansiyonunun da yüksek olduğunu belirleyince, Doğan ambulans çağrılarak Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

Nöroloji Servisi'nde tedavi altına alınan Doğan'a yapılan muayenede, beyin damarlarından birinde "pıhtı attığı" belirlendi ve yataklı tedaviye başlandı. Doğan'ın, Devlet Hastanesi'nde bir süre daha tutulacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız