SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avukat- Polis Kavgası

A- A+ PAYLAŞ

Otobüs durağında otosunu parkettiği için uyarılan avukatın görevlilerle kavga ettikten sonra “kaçmak isterken” Atatürk Caddesi’nde yakalandığı öne sürülürken, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

24 yaşındaki F.S. adlı avukatın yanı sıra yakınları 28 yaşındaki M.S. ve 14 yaşındaki B.S.’nin karıştığı belirtilen olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü’nden şu bilgi verildi:

“16/09/2009 günü saat 14.30 sıralarında 06 -- 1450 plaka sayılı otonun Fuzuli cad. Valilik Otobüs duraklarında park yaptığının görülmesi üzerine görevlilerimiz bahse konu otonun plakasını bulunduğu yerden kaldırılması için anons etmiş, oto sürücüsü olan F.S. isimli şahsa Trafik Kanununun ilgili maddesinden cezai işlem uygulanacağını beyan edilmiş, F.S.isimli şahıs kendisinin avukat olduğunu beyan ederek şüpheli M.S. ile birlikte görevlilerimize hakaret ederek olay yerinden otosuyla kaçmak istemiş, şüpheliler görevlilerimizce yukarıda adresini verdiğimiz yerde durdurulmuş, şüpheliler görevlilerimize saldırarak darp etmek istemiş ve şüpheliler yeteri kadar zor kullanılarak etkisiz hale getirilmiş, günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda yaşı küçük şüpheli Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiş, şüpheli F.S.’nin 17.09.2009 günü ..Cumhuriyet Başsavcılığında hazır bulunması için Baro Başkanı tebliğde bulunulmuş olup, gözaltına alınan şüpheli M.S. düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte mevcutlu olarak gönderilecektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız