SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ay Sonuna Kadar Tamam.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:54:27
A- A+ PAYLAŞ
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi tarafından Konak’ta yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
 
Geziye Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Selim Pilten, Alican Bozkurt, bazı daire müdürleri ile Bahçebaşı Mahalle Muhtarı İlhami Yumrutepe ve Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Nas katıldı.
 
Konak’ın sorunlarının çözümü için büyük bir gayretle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Konak’ın giriş caddesi başta olmak üzere, Konak meydanı düzenleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
 
Çakır, “10 bin m2 kaplama çalışması yapıyoruz. Buradaki çalışmaları yapmadan önce alt yapı eksikliklerini giderdik. Bu kazı esnasında buradan doğalgaz ana hattını da yaptırdık. Konak Meydanı’nda sulama kanalı geçiyor. Bu kanalın evlerin zeminine zarar vermemesi için boru içine alarak çözeceğiz. Yine Konak’ta yağmur drenaj kanallarını yaptık. Konak’taki eksikliklerimizi bu ayın sonuna kadar tamamlamaya çalışacağız” dedi.
 
Eski belediye binasının okuma merkezine dönüştürüldüğünü ve burada çocuklara eğitim hizmeti verildiğini önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde 130 öğrenciye SBS hazırlık kursu ve okul derslerine katkı kurslarının verileceğini kaydeden Başkan Çakır, yapılan hizmetlerin tamamlanmasıyla birlikte Konak’ın daha güzel bir hale geleceğini söyledi.
 
Bahçebaşı Mahalle Muhtarı İlhami Yumrutepe, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yapılan çalışmaları ve sorunları yerinde görüp, incelediğini belirterek, “Buraya kadar gelip mahallemizin sorunlarıyla ilgilendiği için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Nas ise Konak’ta güzel çalışmalar yapıldığını belirterek, “Konak’ın girişinden itibaren meydana kadar yapılan alt yapı ve düzenleme çalışmaları mahallemizi güzelleştirdi. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır buradaki eksiklikleri gördü. Bu eksikliklerin giderilmesiyle mahallemiz daha da güzelleşecek. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Konak sakinleri ile esnaflar da yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız