SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ay Yıldızlı Şemsiyelerle Donatıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:32:36
Ay Yıldızlı Şemsiyelerle Donatıldı
A- A+ PAYLAŞ

 Şemsiye Sokağı Battalgazi Belediyesi tarafından ay yıldızlı şemsiyelerle donatıldı. 

Battalgazi Belediyesi son günlerde artan terör saldırıları ve şehit haberleri nedeniyle Şemsiye Sokağı'nda yaklaşık 2 yıldır asılı bulunan rengarenk şemsiyeleri kaldırarak, yerlerine ay yıldızlı Türk bayrağı şeklindeki şemsiyeleri astı.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin Cadde ve sokaklara bayrak asma kampanyasıyla birlikte Battalgazi Belediyesi’nin de şemsiye sokağındaki renkli şemsiyeleri bir gecede söküp yerine ay yıldızlı Türk bayrağı şeklindeki şemsiyeleri asması sonucu şehirde adeta yer gök ay yıldıza büründü. Ay yıldızlı şemsiyelerle kaplı sokaktan geçen vatandaşlar ise bu eşsiz manzarayı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmiyor. Ay yıldızlı şemsiyelerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na kadar sokakta asılı kalacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız