SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ayağım Topuğuma Çarpınca.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:32
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, 1461 Trabzon maçında penaltı kaçıran forvet oyuncusu İskender Alın, en kısa sürede toparlanıp önlerine bakacaklarını söyledi.

TFF Antrenman Sahası'nda  açıklamada bulunan Alın, "1461 Trabzonspor maçına iyi hazırlanmıştık. İlk maçlar her zaman zor olur. İlk maçlar hiçbir zaman ölçü olmaz. Önemli olan bunu sezona yaymaktır. Birçok kulüpler milyonlar harcadı transferlere. Ama bakınca onlarda berabere kalıyor. Bizim, kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. Bu maçı kazanabilirdik de ama olmadı. Bu maçı kaybetmek istemezdik. En kısa zamanda toparlanıp, önümüze bakacağız. İyi sonuçlar almayı hedefliyoruz" dedi.

Kaçırdığı penaltı ile ilgili de açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, "Penaltı pozisyonunu en üst düzey futbolcularda kaçırıyor. Penaltı pozisyonu göründüğü kadar kolay değil. Kötü vurdum. Kalecide köşeden çıkardı. Dönen top önümde kaldı. Kolay pozisyondu. Ama ayağım topuğuma çarptı ve auta gitti. Normal zamanda on kere olsa, onunu da gol yaparım. Kaçınca da kaçıyor. Önümüzdeki maçlarda inşallah telafi edeceğim" ifadelerini kullandı. 

Alın, biraz zamana ihtiyacı olduğunu kaydederek, "Takıma biraz geç katıldım. Doğal olarak da biraz güçsüzlük var. Takımın alışma evresi. Biraz zaman gerekiyor. Şehir olarak ve takım olarak yeni bir lige geldik. Her şeyin ilacı zamandır. Herkesin bildiği İskender’i zamanla sahaya yansıtacağım. Biraz zaman verin" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız