SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ayağım Uğurlu Geldi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:33:44
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da futbolcular, Balıkesirspor maçını kazanarak, çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor. 

Ligin 20. haftasını bay geçecek olan sarı kırmızılılar, Balıkesirspor ile 21’nci haftada sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana İstanbul’da fizik tedavilere başlayan defans oyuncusu Evren Kürkçü dışında bütün futbolcular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas çalışmasının ardından orta ve şut çalışmasıyla sona erdi. Sarı kırmızılıların, Balıkesirspor maçı hazırlıkları çerçevesinde Cumartesi günü BAL Ligi 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor ile bir hazırlık karşılaşması oynayacağı kaydedildi.

Öte yandan takımın yeni stoperi Uğur Bulut ile başarılı ileri uç oyuncusu Eren Görür, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Takıma yeni katılan stoper Uğur Bulut, Yeni Malatyaspor gibi iddiası olan bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Bulut, transferin son gününde Yeni Malatyaspor’a geldiğini anımsatarak, “İlk maçımda da takımımız galip geldi. Ayağım uğurlu geldi. Umarım böyle devam edip, çıkışımızı sürdürürüz. Bu şehre yakışan şampiyonluktur. Şampiyonluğu bu şehre armağan etmek istiyoruz” dedi.

Balıkesirspor ile aralarındaki puan farkını kapatabilecek kalitede olduklarını ifade eden Uğur, “Biz bu haftayı bay geçeceğiz ve ondan sonraki hafta lider Balıkesirspor ile sahamızda karşılaşacağız. Şuanda rakibimizle aramızda 7 puan fark var. Ama Balıkesirspor’u yenerek farkı 4 puana indirmek istiyoruz. Aradaki farkı kapatacak gücümüz, kapasitemiz ve öz güvenimiz var” diye konuştu.

İleri uç oyuncusu Eren Görür ise, kendileri için çok büyük önem taşıyan Eyüpspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Eyüpspor karşılaşması bizim için ölüm kalım maçıydı. Her yönüyle önemli bir karşılaşmaydı. İkinci yarıda hedefimize ulaşmak için tamam ya da devam niteliğinde bir karşılaşmaydı. Bizde bu bilinçle hazırlandık ve karşılaşmaya çıktık. İyi bir futbolla ilk yarıda istediğimiz golleri bularak, maçı rahatlattık. Attığımız 3’ncü golle de istediğimizi aldık. Bu anlamda bizim için çok önemli bir galibiyet oldu” şeklinde konuştu.

Genç golcü, Balıkesirspor maçını kazanarak, yollarına en iyi şekilde devam etmek istediklerini ifade ederek, “Gönül isterdi ki, bu haftayı bay geçmeyelim. Yakaladığımız bu havayla Balıkesirspor ile oynamak isterdik. Bizim adımıza bu hafta oynamamız çok iyi olurdu. Ama bizim için fark etmez. Balıkesirspor maçı bizim için final karşılaşması olacak. Galip gelerek, puan farkını indirip, şampiyonluk hesapları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız