SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ayağımızı Sağlam Basmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:46:16
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Yücel İldiz, Bolu’da devam eden 1. etap kampını değerlendirdi. 

Bolu Gerede'de hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da, teknik direktör Yücel İldiz İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. İldiz, kampın verimli bir şekilde geçtiğini ve yeni transferlerin yavaş yavaş takıma uyum sağlamaya başladıklarını söyledi.

PTT 1. Lig’in zorluk derecesine dikkati çekerek sözlerine başlayan İldiz, “Gerçekten bu ligde inanılmaz transfer politikaları izleyen takımlar var. Bizim politikamız şuanda belli. Çok net bir şekilde bir kere öncelikle Yeni Malatyaspor’un ligde ayağını yere sağlam basması lazım. Çünkü şuan en az 8-10 tane takım astronomik rakamlar harcıyor. Özellikle geçen sezon ligden düşenler çok iddialılar. Tabi burası da Malatyaspor. Ben Malatyalıların heyecanını biliyorum. Bizim de Malatya’ya karşı heyecanımız ortada. Bu karşılıklı olan bir şey zaten. Tabi bir de duygusallığımız var. Bu yüzden Malatya’daki bu heyecanı devam ettirmek ve Süper Lig’in bir altı olan ligde kendimizi ispat etmek adına çok ciddi çalışmalar yapmalıyız. Gerçekten ayaklarımızı yere sağlam basmalıyız. Transferde yeni yeni hareketlenmeye başladık. Bu doğrultuda da devam etmeliyiz. Yani ilk etabın sonuna kadar transferi en azından yüzde 85 tamamlamak. Adil Beyle de görüşmemiz bu şekildeydi. Bu şekilde olursa ikinci etap kampına da biraz daha rahat girmiş oluruz. Transferde tabi ki yoğun bir şekilde yönetici arkadaşlarımız çalışıyor. Sanırım birkaç gün içerisinde sonuçlar almış olacağız. Yani bu transferlerin hepsi bittikten sonra o zaman ligdeki hedefimizi daha net belirleyebiliriz. Şuan için sadece çalışmamız gerekiyor” dedi.

“MALATYA’NIN YERİ HEP YUKARILARDIR”

Takımın bu sezonki hedefiyle ilgili de açıklamalarda bulunan İldiz, “Malatyalılar bizi sever. Başkan da söyledi siz geldiniz beklentiler yükseldi diye. İnşallah camiayı mahcup etmeyeceğiz ve beklentilere cevap vereceğiz” diye konuştu.

Başarı için en önemli faktörün transfer politikasını doğru oturtabilmek olduğunu kaydeden Yücel İldiz, “Gerçekten elimizden geleni yapacağız. Burada bütün mesele transfer politikasını doğru oturtabilmek. Transfer döneminden sonra çok daha net konuşabilirim ama bir gerçek var ki doğru işler yapmak lazım. Ama Malatyalılar şunu bilsin ki biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çünkü normalde de Malatya’nın yeri hep yukarılardır. Aşağı bakmaması lazım. Merak etmesinler elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

“BURADAN NE ÇIKARSA KARDIR”

Kamptaki alt yapı oyuncularını da yakından görmek için önünde bir fırsat olduğunu söyleyen Yücel İldiz, U-21 kategorisinde bu gençlerin daha fazla tecrübe kazanacağını ifade etti.

Zaman zaman alt yapıdan başka oyuncuları izleyeceğini belirten İldiz, “Yarın başka oyuncuları da izleriz. U-21 kategorisi bu gençler için tecrübe kazanacakları bir kategori. Diğer gençler de zaman zaman bizlerle çalışmalara katılacaklar. Buradan ne çıkarsa kardır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız