SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ayağına 15 Dikiş Atıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:53:32
Ayağına 15 Dikiş Atıldı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Ligin 16. haftasında deplasmanda İstanbul ekibi Kartalspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 

Ligin 15’inci haftasında deplasmanda Çankırıspor’u 1-0 yenerek, zirve takibini sürdüren Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Kartalspor’a konuk olacak.

Ligin ilk devresinde kalan 2 maçını da kazanmak isteyen sarı kırmızılılar, Kartalspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde yapılan çalışmaya orta saha oyuncusu Serkan Göksu katılmadı. Çankırıspor maçında rakibiyle girdiği pozisyon sonrası sakatlanan Serkan’ın sol ayağına 15 dikiş atıldığı kaydedildi. Genç orta saha oyuncusunun Kartalspor maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız