SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ayak Kıran Stat!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:42:24
Ayak Kıran Stat!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçe stadının balçığa döndüğü belirtilip, sahanın ıslah edilmesi istendi. 

Malatya amatör küme takımlarından Doğanşehir Belediye Spor ile Ataköy Spor arasında oynanan ve ev sahibinin 7-0 kazandığı karşılaşmada, Doğanşehir Belediye Spor oyuncularından Mesut Yaman'ın, karşılaşmanın 30. dakikasında girdiği ikili mücadelede zeminin çamur bataklık halinde olmasından dolayı ayağı kırıldı.

Doğanşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Nusret Türkmez, son iki ayda iki futbolcularının ayağının kırıldığını söyleyerek, "Bunun sebebi futbolcuların birbirleriyle yaptığı sert mücadele değil, zeminin toprak olması ve yağışlı havalarda çamur bataklık haline geldiğinden dolayıdır. Buradan başta ilçemizin siyasi parti yöneticilerine, Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne ve milletvekillerimize sesleniyoruz. Sahamızın yapılması için başka sporcularımızın sakatlanmasını mı bekliyoruz. Malatya'nın en büyük ilçesiyiz ama nedendir bilmiyoruz ilçe stadımız verilen sözlere rağmen hala yapılmadı. Neden 2 bin-3 bin nüfuslu bir beldenin sahası yapılıyor da 12 bin nüfuslu ilçemizin sahası yapılmıyor. Karşılığında hiçbir menfaat beklemeden yağmur çamur demeden yüreklerini ortaya koyarak mücadele eden bu gençlerimize kim ne cevap verecek onu merak ediyoruz. Biz gençlerimize spor yapmaları için uygun ortamlar bulmaya çalışıyoruz. İmkanlarımızın elverdiği ölçüde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama böyle bir zamanda tesisimizin olmaması Malatya'nın en büyük ilçesi olarak bize çok engel teşkil ediyor. Kulüp yönetimi olarak bu eksikliğimizin bir an önce giderilmesini, verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyoruz. Başka bir mücadelede yine ayağı kırılan Doğan Akdere arkadaşımıza ve geçtiğimiz hafta sonu ayağı kırılan Mesut Yaman arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip, Allah’tan acil şifalar diliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız