SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ayakkabıcılar Odası da Seçimini Yaptı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ayakkabıcılar Odası Başkanlığı'na Mehmet Bardakçı tekrar seçildi.

Esnaf Sarayı Salonu'nda düzenlenen Ayakkabıcılar Odası genel kurulu ve seçiminin divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin yaptı.

Geçen hafta çoğunluk sağlanamadığından bugüne ertelenen ve 233 üyeden 65'inin katılıp oy kullandığı Ayakkabıcılar Odası seçimine tek liste katıldı. 4 yıldır Ayakkabıcılar Odası Başkanlığı'nı yürüten Mehmet Bardakçı'nın tek aday olduğu seçimde asıl yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Mehmet Kuşdoğan, Başaran Merdivenli, Basri Elkırmızı, Mehmet Mehteroğlu, Fahrettin Kilik ve Hamza Akkaplan."

Denetim kurulu asıl üyeliklerine de Osman Kevser, Aleaddin Polat ve Akın Özaydın getirildi.

Seçimde konuşma yapan Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Bardakçı, Çin mallarının sektörü etkilediğini, ancak daha sonra TBMM'nin yasayla çıkardığı kota sayesinde nefes aldıklarını belirterek, korsan ayakkabıcıları kayıt altına almak için çaba gösterdiklerini bildirdi. Odanın ofise kavuşması için çalışma yaptıklarını söyleyen Bardakçı, odaya personel alınacağını dile getirdi.

Bin 500 fakir öğrenciye oda olarak ayakkabı yardımı yaptıklarını anlatan Bardakçı, Ayakkabıcılar Çarşısı üzerinin kapatılarak esnafın sıkıntısını giderdiklerini de kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız