SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ayakkabıdan Eroin Çıktı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:25:29
Ayakkabıdan Eroin Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde bir yolcu otobüsünde arama yapan polis, yolculardan birinin ayakkabılarının iç tabanına bantlanmış iki pakette 161 gram eroin buldu. 

Bir ihbarı değerlendiren Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle Malatya-Kayseri Karayolu'nda uygulama yaptı. 

Van'dan Ankara'ya giden bir yolcu otobüsünü durduran ekipler, otobüste narkotik dedektör köpeğinin de yardımıyla arama yaptı. Yolculardan E.E'nin (24) üst aramasını yapan ekipler, bu kişinin ayakkabılarının iç tabanına bantlanmış iki paket buldu. 

Paketlerde 161 gram eroin ele geçiren ekipler, zanlıyı gözaltına aldı. İşsiz olduğu öğrenilen ve eroini satmak üzere Ankara'ya götürdüğü öne sürülen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız