SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ayakkabıya Yapışıp Bırakmayınca..

0
Güncellendi - 2017-06-02 01:59:07
Ayakkabıya Yapışıp Bırakmayınca..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Kayseri karayolunda yolcu otobüsünde yapılan aramada bir yolcunun ayakkabı tabanına gizlenen 205 gram toz esrar ele geçirildi.

Sivas’ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından geçtiğimiz gün gece yarısı Gürün ilçesi Malatya-Kayseri Karayolu üzerinde uygulama gerçekleştirildi. Bingöl istikametinden İstanbul istikametine gitmekte olan yolcu otobüsünde narkotik köpeği Geçim ile arama yapıldı. Arama sırasında Geçim bir yolcunun ayakkabılarını çekiştirmeye başladı.

El konulan ayakkabılarda yapılan incelemede kösele ile taban arasında gizlenmiş 205 gram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili adli işlem başlatıldı.

Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • SEZGİN (6 yıl önce)
    Esrar aleni satılıyor, okullara kadar uyuşturucu girmiş Kahraman Jandarmamız 205 gr esrar yakalamış ne kadar büyük başarı !!!..Tonlarca eroin iç piyasaya dağıtılıp binlerce gencimiz masum insanımız çocuklarımız uyuşturucu pençesinde doğru dürüst mücadele yok..205 gr esrarın yakalanmasına sevinir olduk...İlginç değilmi..Bana göre bunun haber niteliği bile yok..
    0
    0
    Yanıtla