SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aydemir'den Veda Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:02:43
Aydemir'den Veda Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Aydemir Taşçı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı görevine atandı.

7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Aydemir Taşçı Vali Kamçı’ya veda ziyaretinde bulundu.

2015 yılı Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları gereği 7. Ana Jet Üs Komutanlığı görevinden Hava Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı görevine atanan Tuğgeneral  Aydemir Taşçı Vali Kamçı’yı makamında ziyaret ederek  Malatya’dan ayrılacak olmasından dolayı veda etti.

Vali Kamçı, Tuğgeneral Taşçı’ ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.  

ÇAKIR’A VEDA

Tuğgeneral Aydemir Taşçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a veda ziyaretinde bulundu. 

Dün  gerçekleşen ziyaret sırasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tuğgeneral Aydemir Taşçı’ya yeni görevinde başarılar dileğinde bulundu.

1 YIL GÖREV YAPTI 

Hava Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı görevine atanan Tuğgeneral Taşçı, Ağustos 2014’de 

İzmir Güzelyalı'daki Hava Eğitim Komutanlığı Kurmay Başkanı iken 7. Ana Jet Üs Komutanlığı görevine atanmıştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız