SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aydın, Adaylığını Açıkladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:21:20
Aydın, Adaylığını Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret Borsası (MTB) başkanlığına Eşref Aydın'ın aday olduğu açıklandı. 

Malatya Ticaret Borsası’nın ülkemizde önemli borsalardan biri olduğuna işaret eden Eşref Aydın, "25 yıldır borsada olan bir tüccar olarak arkadaşlarımızla yaptığımız istişare sonucu aday olmaya karar verdim. Verdiğimiz bu karar inşallah bizim içinde borsamız içinde hayırlı olur’’ dedi.

Ticaret Borsası için önemli projeleri olduğunu ifade eden Eşref Aydın, şunları söyledi: "1 Şubat tarihinde yapılacak olan seçimlere kadar bunu 550 üyemize anlatacağız."

Kayısı esnafının, besicilerin ve Buğday Pazarı’ndaki esnafın sorunlarını elbirliğiyle çözeceklerini anlatan Aydın, şöyle konuştu: “Beraber yola çıktığımız arkadaşlarımızla birlikte bu sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Büyükşehir olan Malatya'nın her konuda büyük düşünmesi gerekir. Projelerimiz büyükşehir Malatya’ya yakışır projelerdir. Üyelerimizin bu projelerimize oy vereceğine olan inancım tamdır.’’ 

Malatya Ticaret Borsası'nda 1 Şubat’ta yapılacak seçimde, şimdiki başkan Mehmet Tahir Kalaycıoğlu aday olmadığını açıkladı. Başkan yardımcısı Gürsel Özbey de aday olacağını duyurdu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız