SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aydın Çetin 1 Ay Yok

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:26:29
Aydın Çetin 1 Ay Yok
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'in 4. haftasında Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor’da Aydın Çetin şoku yaşanıyor. TFF idman sahasında yapılan antrenman esnasında bileği dönen tecrübeli golcünün ayak bileğinde yırtığa bağlı ödem oluştuğu ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. 

Çalışmanın son bölümlerine doğru oynanan çift kale maçta İrfan ile verkaç yapan Aydın Çetin, pası tekrar bir başka takım arkadaşına aktaracağı sırada yerde kaldı. Büyük bir acıyla bağıran Aydın’ın yanına bütün takım arkadaşları giderek, uzun süre ne olduğunu anlamaya çalıştı.

İkili mücadeleye girmediği için darbe almadığı gözlenen tecrübeli golcünün yapılan ilk kontrollerden sonra sol ayak bileğinin döndüğü anlaşıldı. İlk tespitlere göre Aydın'ın bilek yan bağlarında ciddi anlamda travma tespit edildi.

Sahalara dönmesi 3 ila 4 haftalık bir süreyi bulacağı açıklanan Aydın Çetin'in yokluğunda forvet bölgesinde İskender ve yeni transfer Yakup, Yücel İldiz'den forma şansı bekleyecek. Karabük, Elazığ, Adana ve Göztepe maçlarında forma giyemeyecek olan Aydın Çetin'in yokluğunda İskender'in alternatifi genç Yakup olacak.

İskender ile birlikte takımın golcüleri arasında yer alan Aydın Çetin’in sakatlanmasının ardından gözler genç golcü Yakup’a çevrildi. İldiz tarafından, takıma en kısa zamanda adapte olması için özel bir uyarı alan genç golcünün Aydın'ın yokluğunda 18’e girmesi bekleniyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız