SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aydın Doğan Değilim!'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyetçi Eğitim Vakfı (CEM Vakfı) ve Cem TV yönetim kurulunun başkanı olan hemşehrimiz Prof.Dr. İzzettin Doğan'ın, AKP'ye yönelik eleştiri nedeniyle, televizyonundaki bir programı yayından kaldırttığı öne sürüldü.

konuya ilişkin olarak medyaradar.com adlı internet sitesinde şu haber yayınlandı:

"Cem TV Yönetim Kurulu Başkanı İzzettin Doğan, Gerçek Gündem.com Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş, Dinç Çoban ve Barış Doster'in yaptığı ''Tarz-I Siyaset'' adlı programı yayından kaldırttı. Doğan'ın yakın çevresine "Ben Aydın Doğan değilim. AKP'nin bu kadar eleştirilmesi bizi sıkıntıya sokar" dediği öğrenildi.

Yaklaşık altı hafta önce Cem TV'de yayımlanmaya başlanan Tarz-ı Siyaset adlı programa son verildi. Barış Yarkadaş, Dinç Çoban ve Barış Doster'in hazırlayıp sunduğu Tarz-ı Siyaset'te AKP politikalarının masaya yatırılması ve eleştirilmesi kanal yönetiminde rahatsızlık yarattı. Pazar günü yayımlanan programda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün internet medyasına açtığı davanın eleştirilmesi ise bardağı taşıran son damla oldu. Kanalın Yönetim Kurulu Başkanı İzzettin Doğan'ın "Ben Aydın Doğan değilim. Bu kadar eleştirinin yapıldığı bir program sıkıntı yaratır. Ben dayanamam" dediği öğrenildi. Bunun üzerine kanal yönetimi programı yayından kaldırdı.

Tarz-ı Siyaset'in pazar günü yayımlanan son bölümünde, Tekel işçilerinin durumu, Tam Gün Yasası, itfaiye işçilerinin mücadelesi ve sivil dikta tartışmaları ele alınmıştı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız