SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aydın: 'Play-Off 'u Kovalayacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Cafer Aydın, matematiksel olarak şansları devam ettiği sürece Play-off'u kovalayacaklarını söyledi.

Aydın, Bugsaşspor karşısında istedikleri oyunu sergileyemediklerini ifade ederek, "Maça iyi başladık ve pozisyonlarda bulduk. Ancak yaptığımız bir hatayla kalemizde golü gördük. Bunun yanında ilk yarıda bulduğumuz pozisyonları da değerlendirmedik. Neticede sahada istediğimiz oyunu da sergilemedik ve mağlup olduk" dedi.

"PLAY OFF'U SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ"

Play-off şanslarının devam ettiğini kaydeden Aydın, "Galip gelseydik, matematiksel olarak daha şanslı olacaktık. Sarıyer deplasmanından alacağımız 3 puanla birlikte ileriki haftalara daha iyi bakacaktık. Ama puan farkı açıldı. Ancak matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece bu işi kovalayacağız" diye konuştu.

Aydın, Bugsaşspor maçının ikinci yarısında takımın istediği oyunu sergileyemediğini ifade ederek, "Takım olarak ilk yarı iyiydik ama ikinci yarı hiçbir şey yapmadı. Pozisyonları değerlendirsek daha farklı olabilirdi. İkinci yarının ilk 5-10 dakikasında bir gol bulabilseydik, maç daha farklı olabilirdi. Ama atamazsan, kendi sahanda oynuyorsun, kendi sahanda 1-0 mağlup devam etmek üzerinde baskı oluşturur. İçerde geriye düşmek oyuncu için iyi bir şey değil. 1-0 yakalamış olsaydık, bu maç daha farklı olabilirdi. İlk yarı girdiğimiz net pozisyonlar var. İlk yarı 1-1 bitirebilseydik, ikinci yarı farklı olabilirdi. İstediğimiz oyunu sergileyemedik. Matematiksel olarak devam ettiği sürece sonuna kadar savaşacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız