SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aydın'da Malatyalı Rüzgarı..

A- A+ PAYLAŞ

Hemşehrimiz Mustafa Malay'ın Valilik görevini sürdürdüğü Aydın'da, Malatyalı'lar biraraya gelerek dernek kurdular. Malatya- Aydın Kültür ve Dayanışma Derneği adıyla kurulan derneğin başkanlık görevini Bilgi Güner üstlendi.

Mustafa Malay'ın Aydın Valiliği görevine atanmasının ardından bu ildeki hemşehrilerimiz arasındaki dayanışmanın arttığı ve sonunda bir dernek kurulduğu bildiriliyor.

Aydın-Söke'deki okurumuz Nizamettin Opanoğlu, Aydın'daki Malatyalıların faaliyetleri ile ilgili şu bilgileri aktardı:

"Hemşehrimiz, Mustafa Malay'ın Aydın'a Vali olarak atanması bu ildeki Malatya'lıları da buluşturmaya vesile oldu.

Çok sayıda bürokrat,memur,esnaf ve işadamı Söke Ziraat Teknik Lisesindeki yemekte bir araya gelerek hasret giderdi.

Yemekte dernekleşme sürecinin başlatılmasını isteyen sayın valimiz,ülkemizin heryerinde olduğu gibi Aydın ilinde de çok sayıda Malatyalı bürokrat,memur ve işadamının bulunduğunu ve hemşehrilerimizin yapmış oldukları hizmetlerle Aydın halkının gönlünde iyi bir yer ettiklerini ve bu hizmetlerin artarak devam etmesini ifade etmişlerdir.

Özellikle Söke kaymakamı hemşehrimiz sayın Celil Ateşoğlu ile birlikte bu büyük ilçemizde Malatyalı çok sayıda idarecinin olması (İmam-hatip Lisesi müdürü,Zirai Üretim işletmesi ve Ziraat Teknik Lisesi Müdürü,Kadastro Müdürü,Cezaevi Müdürü)bizleri daha da mutlu etmiştir.

Aydın merkezindeki çok sayıda fedakar hemşehrimizin gayretleri sonucu Nisan ayı içerisinde Malatya-Aydın Kültür ve Dayanışma Derneği faaliyetine başlamış ve açılışı da sayın Valimiz Mustafa Malay tarafından yapılmıştır.

Dernek başkanlığına hemşehrimiz Bilgi Güner hanımefendi getirilmiş olup,her ay değişik etkinlikler düzenlenerek hasret giderilmektedir."

FOTOĞRAF: Aydın Valisi hemşehrimiz Mustafa Malay (sağdan 2.), Malatyalıların hemşehrileri ile birlikte..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız