SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aydınlar Lehine Çekildi

A- A+ PAYLAŞ

 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Azız Yıldırım, TFF Başkan adayları Mehmet Ali Aydınlar ve Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldi.. Kulüpler Birliği Vakfı'nın Astoria'daki merkezinde toplanan başkanlar arasında Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın da bulunduğu öğrenildi. Federasyon Başkanlığı seçiminde ibre Malatya- Arapgirli işadamı Mehmet Ali Aydınlar'ı gösteriyor.

Edinilen bilgilere göre adaylardan birinin çekileceği ve bu ismin de Göksel Gümüşdağ olduğu belirtilirken, Gümüşdağ'ın ikinci başkanlığı kabul ederek, Aydınlar yönetimine gireceği öğrenildi. Aziz Yıldırım liderliğinde toplanan başkanlar, Mehmet Ali Aydınlar'ın başkan, Göksel Gümüşdağ'ın ise ikinci başkan olmasında uzlaştıkları duyuldu.

Göksel Gümüşdağ ve Lütfü Arıboğan, Mehmet Ali Aydınlar'ın yardımcılığı olacak. Göksel Gümüşdağ'ın, Kulüpler Birliği Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılmasından sonra yerine Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur gelecek.

"ADAY OLAN TÜRK FUTBOLUNA ZARAR VERİR"

Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Aydınlar; "Kaos yaşanmaması için tek adayla seçime girmenin daha doğru olduğunu gördük. Göksel Bey ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Göksel Gümüşdağ ise; "Başkan Aziz Yıldırım'ın daveti üzerine Kulüpler Birliği Vakfı'na geldik. Son 2 haftadır gündemi fazla meşgul eden bu durumun daha da zarar vermemesi için anlaştık. Ben Mehmet Ali Aydınlar lehine hakkımdan feragat ediyorum ve adaylıktan çekiliyorum. Mehmet Ali Aydınlar lehine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bize destek veren tüm kulüplere teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Daha sonra tekrar söz alan ve adı başkanlık için geçen Mehmet Atalay hakkındaki düşünceleri sorulan Aydınlar; "Bundan sonra aday olan Türk futboluna zarar verir. Göksel Bey ile beraber çalışacağız..." demekle yetindi.

"BEN ADAY DEĞİLİM"
Yaşanan bu gelişmelerin sonrasında TFF Başkanlığı'na aday olacağı yolunda hakkında söylentiler çıkan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay," Ben aday değilim, ortaya çıkan aday Türk futboluna hayırlı olsun"dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız