SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aydınlar'ın Oğlu Kazada Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe'nin eski yönetim kurulu üyelerinden, Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve Acıbadem Hastanesi'nin sahibi, Malatya- Arapgirli hemşehrimiz Mehmet Ali Aydınlar'ın Kıbrıs'ta askerlik yapan oğlu Kerem Aydınlar (25), KKTC'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaza saat 17.00 sıralarında İskele-Ercan anayolu üzerinde bulunan Çukurova kavşağı yakınlarında meydana geldi. Kazada Aydınlar ile birlikte 3 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır olmak üzere 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Ercan-İskele anayolunun Çukurova yol kavşağı yakınlarında meydana geldi. Kerem Aydınlar (25), Cemal Coşkun (59) ve Gülten Coşkun (57) hayatını kaybettiği kazada, Mehmet Aslanoğlu (59), Selma Aslanoğlu, Mehmet Şenol (41) ve Alan Şenol (6) da yaralandı.

Kaza, Mehmet Aslanoğlu yönetimindeki ZEG 052 plakalı kiralık aracın Ercan'dan İskele istikametine doğru giderken, yolun sağına geçerek şerit değiştirmesi ve bu esnada karşı şeritten gelmekte olan Mehmet Şenol yönetimindeki HV 400 plakalı araç ile çarpışması sonucu yaşandı. Çarpışmanın etkisiyle kiralık araç demir yığınına dönerken, diğer araç ise savrularak banketten tarla içine uçtu. Kaza sonucu, ZEG 052 plakalı araçta bulunan Kerem Aydınlar ile Cemal Coşkun olay yerinde hayatını kaybetti.
Ağır yaralanan Gülten Coşkun ise hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

ZEG 052 plakalı aracın sürücüsü Mehmet Aslanoğlu ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Selma Aslanoğlu ile HV 400 plakalı aracın sürücüsü Mehmet Şenol (41) ve Alan Şenol (6) ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, müşahede altına alınırken, ağır yaralanan Mehmet Aslanoğlu ile Selma Aslanoğlu ameliyata alındı.

TOPRAĞA VERİLDİ..
KKTC'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin eski yönetim kurulu üyelerinden, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Acıbadem Hastanesi'nin sahibi Mehmet Ali Aydınlar'ın oğlu Kerem Aydınlar Pazar günü toprağa verildi.

KKTC'de vatani görevini yaparken trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Kerem Aydınlar'n naşı, Türkiye'ye getirilerek, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çengelköy Merzarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze namazına İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TFF Başkanı Hasan Doğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile spor, siyaset ve sanat dünyasından bir çok isim katıldı. Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Malatyaspor eski başkanı ve Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi de cenazede hazır bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız