SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aydınus'a 'Malatya Olayı' Cezası

0
Güncellendi - 2019-03-15 02:51:35
Aydınus'a 'Malatya Olayı' Cezası
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), hakem Fırat Aydınus'a 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasındaki Evkur Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir maçını yöneten Fırat Aydınus'a, "futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlarda bulunması" gerekçesiyle 30 gün hak mahrumiyeti cezası verildiği belirtildi.

Söz konusu karşılaşmada ikinci yardımcı hakem olarak görev alan Yusuf Bozdoğan'a da 10 gün hak mahrumiyeti cezası verildiği kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Süper Lig’in 24. haftasında geçtiğimiz pazar günü oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Medipol Başakşehir maçının ardından soyunma odası karışmıştı. Mücadele sonrasında Fırat Aydınus’un soyunma odasında yardımcı hakemi Yusuf Bozdoğan’a küfür ettiği belirtilmişti. Maçın temsilcisi Dr. Cenk Altun ise durumu TFF Yönetimi’ne iletmişti.

İstanbul, AA- hurriyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • TURGUT (5 yıl önce)
    KOMİK CEZA. Fırat AYDINUS denenin Akbilspor maçındaki penaltı katliamı ne olacak? Malatyaspor o maçı kazansaydı Sivas maçı da büyük ihtimalle kazanılacaktı. Bir de bu gaspçı hakemin adalaetsiz yönetimine ve küfürbazlığına bakıldığında maç başlamadan önce ellerini açıp dua etmesi ayrıca bir ironi gibi!
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    İstanbul klüpleri galip gelemedikleri maçlarda hakemi hedef alır,dillendirir,aleme bayrak ederler,sonra bakarsın ki o hakem en az bir iki ay o takımın maçına verilmez,diğerleride o takıma borçlarını bi şekilde öderler.Bizede aşağı yukarı 2 veya 3 maçta bir aynı hakemi gönderirler.Bunuda geçtim,mesela göztepe ile oynuyoruz izmir bölgesine bağlı hakemler maçda görev alıyorlar.Şimdi size soruyorum ,Malatyalı olan Eskişehir bölgesi hakemi suat arslanboğanın hiç bir malatya maçımda Orta hakem olarak görev aldığını bilen ve hatırlayan varmı?enteresan değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Bu.ceza.az.hermacta.yanlis.kararlar.vererek. Sevmedigi.takimlar.puan.cezasi.veriyor.aslinda. Sezon.sonuna.kadar.gorev.vermiyeceksin
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi Doğan (5 yıl önce)
    Külüplere,Futbolculara,Yöneticilere ve taraftarlara gelince ağır cezalar veriyorsunuz Hakemlere gelince kolluyorsunuz aslında bu hakeme birdaha maç verilmemesi gerekir nerede adalet hukuk etik kurallar yazıklar olsun böyle karar veren disiplin kuruluna
    0
    0
    Yanıtla