SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aygün Göreve İade

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:46:48
Aygün Göreve İade
A- A+ PAYLAŞ

Yıl başındaki Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan ve 10 Ocak 2014 tarihinde görevinden ayrılan Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, idari yargı kararı ile yeniden görevine dönüyor. 

Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün , 9 Ocak 2014 tarihli Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile görevinden merkeze alınmış ve Aygün 10 Ocak 2014 tarihinde Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne veda etmişti.

MAHKEME KARARI İLE 

Emniyet Müdürü Mustafa Aygün’ün görevden alma kararını idari yargıya taşıyarak, davayı kazanması üzerine yeniden Malatya Emniyet Müdürü olarak göreve başlayacağı bildirildi. Aygün’ün Perşembe ya da Cuma günü Malatya’ya gelerek göreve başlaması bekleniyor. 

Emniyet Müdürü Müdürü Dr. Ömer Urhal’ın ise Ankara’ya döneceği öğrenildi.

11 AYDA 3 MÜDÜR

Aygün’ün görevden alınması üzerine Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Başmüfettişi Nuri Uluayak atanmış ve Uluayak ise yine 10 Ocak 2014 Cuma günü akşam saatlerinde Malatya’ya gelerek görevine başlamıştı.  Emniyet Müdürü Nuri Uluayak da 14 Mayıs 2014 tarihli kararname ile görevden alınmış ve yerine Ankara Elmadağ Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ömer Urhal atanmıştı. Uluayak görevini 16 Mayıs 2014 günü Emniyet Müdürü Ömer Urhal'a devretmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız