SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aygün, "Kan Hayat Demektir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:32:52
Aygün,
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Emniyet Müdürlüğü binasının giriş kısmında kurulan sedyelerde, polisler Kızılay'a kan bağışında bulundu. 
 
Emniyet Müdürlüğü ile Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında,  müdürler, amirler ve memurlar kan verdiler.
 
"KAN HAYAT DEMEKTİR"
 
Kan bağışında bulunanları tebrik edin Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, "Doğal afetler ülkemizin son zamanlarda yaşadığı en büyük sıkıntılardan. Görüyor ve bunu yaşıyoruz bunu millet olarak. Doğal afetlerde ilk önce Kızılay yardım için koşturmakta. En öncelikli ihtiyaç akla geldiğinde, kan ihtiyacının gündeme geldiğini biliyoruz. Dolayısıyla kan hayat demek. Bir ünite kan birçok yerde ve zamanda hayat kurtarmakta. Bunu biliyor ve yaşıyoruz." dedi. 
 
"HİÇ BİR ZAMAN GERİ ÇEVİRMEDİK"
 
Teşkilat olarak bu tür taleplerin bir çok defa muhatabıyız diyen Aygün, " Her seferinde kan ihtiyacı olduğunda müracaat edilen birimlerdeyiz. Biz hiç bir zaman bu talepleri geri çevirmedik. Her birisine mutlaka cevap vermeye çalıştık. Dünya üzerinde birçok şey süratle ilerliyor. Zaman bazen çok hızlı geçiyor. Çok kısa süre içerisinde isabetli karar vermek zorundasınız. Dolayısıyla bizde Kızılay Kan Merkezi'nin başlattığı bu kampanyaya destek vermeye çalıştık" ifadelerini kullandı. 
 
Uluslararası Polis Birliği'nde (İPA) üst yönetici olarak görev yaptığını hatırlatan Aygün, kan bağışında bulunan İPA mensubu olan emniyet mensuplarına da hediye verdiklerini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız