SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aygün, "Yeni Projeler Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:27:08
Aygün,
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Aktif İşadamları Derneği'nin (MAKİAD) bünyesinde bulunan Genç MAKİAD yönetimi, Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ü ziyaret ettiler. 
 
Genç MAKİAD Başkanı Alper Gürbüz, yaptığı konuşmada, "İlk projemizi Genç MAKİAD'a yazılan mektupla başladık. Köy okullarımızdan 6.sınıfta okuyan bir kardeşimizin bize yazdığı mektupta okulumuzun kütüphanesi ve kitaplarının olmadığını belirtmişti. Bunun üzerine dört köy okulunun kitap ve  kütüphanesini kurduk ve projelerimize devam edeceğiz "dedi. 
 
Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ise, "Biz de Malatya'daki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Sizlerin de desteği ile yeni projeler yapacağız. Sizin gibi gençlerin bizlerle iş birliği halinde bir çok proje gerçekleşir" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız