SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aygün'den Gazeteciler Günü Mesajı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile mesaj yayınladı. 
 
Emniyet Müdürü Aygün'ün yayınladığı mesaj şöyle ; 
 
"Basın meslek esaslarının ışığında kamuoyunun aydınlatılması, sosyal kültürel ve diğer konularda bilgilendirilmesi yönünden çeşitli haber, yorum ve yazılarıyla önemli bir kamu görevini yerine getiren basın çalışanlarının yaşantımızdaki yeri ve üstlendiği rol çok önemlidir. Bu görevi ifa ederken bazen zor ve olumsuz şartlar altında kalmalarına rağmen yinede görevlerini içtenlikle ve sorumluluk duygusuyla yerine getirmektedirler.
 
Zorluklar içinde toplumun bilgilendirilmesi, ışık tutulması ve aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getirmekte olan, siz değerli basın çalışanlarının  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.  "
 
"MESAİ ARKADAŞI OLARAK GÖRÜYORUZ"
 

Malatya'nın Darende İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, ilçede görev yapan gazeteci ve ajans muhabirlerini ziyaret etti. 
 
İlçede görev yapan basın mensuplarının toplumun hassasiyetlerine göre haber yapmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Köken, gazetecileri mesai arkadaşları olarak gördüklerini bildirerek, olaylar ve sosyal faaliyetlerin vazgeçilmezlerinden birinin de basın mensupları olduğunu söyledi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız