SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aygün'den 'Uyarın' Talimatı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:04:39
Aygün'den 'Uyarın' Talimatı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, şehir merkezinde kask takmadan dolaşan motosiklet sürücülerinin uyarılması talimatını verdi. 
 
Göreve başladığı günden beri bizzat tespit ettiği aksaklıkların giderilmesi için ekipleri uyaran Emniyet Müdürü Aygün, bu uyarılarına bir yenisini daha ekledi. Aygün, tüm ekiplere kask takmadan motosiklet kullanan sürücülerin uyarılması talimatını verdi.
 
72 TL CEZASI VAR
 
Vitesli veya vitessiz motosiklet sürücülerinin kask kullanması kanunen zorunlu. Motosiklet kullanırken kask takmayan sürücülere 2012 yılı için 72 TL para cezası uygulanıyor .Ayrıca motosiklet sürücülerinin dizlik ve dirseklik takmaları da meydana gelebilecek kazalarda daha az yara almalarını sağlamak için tavsiye ediliyor. 
 
Kaynak : Görüş

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız