SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aygün'den Ziyaretler

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:28:13
Aygün'den Ziyaretler
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün iadeyi ziyaretlerini sürdürüyor. Emniyet Müdürü Aygün, Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Ahmet Ceyhan, Selim Pilten, Alican Bozkurt ve Mehmet Fatih Güven'i ziyaret etti. 
 
Ziyarette konuşan Aygün, "Bugün iadeyi ziyaretlerimizden birini gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikteyiz. Birebir çok kez görüşmüş olmamıza rağmen topluca kendi çalışma ortamlarında onlarla görüşmeyi daha uygun bulduk ve böyle bir ziyaret gerçekleştirmiş olduk. Alanlarda sürekli beraberiz Belediye çalışanları ile. Birçok konuda ortak faaliyet yürütüyoruz. Başta trafik ve denetleme, zabıta ekipleri ile birlikte yürüttüğümüz dilenci ve sokak satıcıları ile ilgili konularda ortak
birçok projemiz var. Bundan sonraki süreçte de ortak çalışmalarımız devam edecek" dedi. 
 
Belediye Başkan Yardımcıları adına konuşan Başkan Yardımcısı Mumcu ise, "Emniyet Müdürümüz çok kısa bir süre önce atanmasına rağmen dinamik görüntüsü ile şehrimizin kısa sürede sevgisini kazandı. Bizleri ziyarete geldiler. Sayın Müdürümüzün de ifade ettiği gibi sahada Belediye ile ortak kesişen yada birlikte çözülmesi gereken ve birbirimize yardımcı olmamız gereken görevlerimiz de var. Bundan sonraki süreçte de Malatya asayişine, güvenliğine ve trafiğine her anlamda katkı sağlanacağına inanıyorum"
ifadelerini kullandı. 
 
Sakatlar Derneği'ne Ziyaret 
 
Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun'u ziyaret etti. 
 
Ziyarette konuşan Ali Haydar Koyun, dernek olarak 18. yıllarına girdiklerini belirterek, "Bizler 18 yıldır Malatya'daki engelli arkadaşlarımızın sorunlarına çözüm için çalışıyoruz. Aldığımız desteklerle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Emniyet Müdürümüzün her zaman yanımızda yer alacağını biliyoruz. Diyalogumuzun devam edeceğine inanıyorum" dedi. 
 
Emniyet Müdürü Aygün ise, "Engelli arkadaşlarımız artık toplum içinde bir farkındalık oluşturmuş durumda. Bizde kurum olarak, engellilerimizin toplumdaki sorunlarının çözümü için ne tür katkılar vereceğimizin fikir bazında jimnastiğini yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte bizler, beraber projeler yürütmek istiyoruz. Bunları düşünüp, hayata geçirmeye çalışacağız. Biz biriz, beraberiz, hep birlikteyiz. Şunu hiç bir zaman unutmamak lazım, bugün sağlıklı görünen herkes bir gün engelli olabilir. Bu nedenle
empati yapıp, engelli vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenmeliyiz" ifadelerini kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız