SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ayı Kardeşler 2: Büyülü Kış

0
Güncellendi - 2016-11-18 00:23:55
Ayı Kardeşler 2: Büyülü Kış
A- A+ PAYLAŞ

Film fragmanı Bir önceki filmi Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu adıyla vizyona giren serinin yeni bölümü Ayı Kardeşler 2: Büyülü Kış yepyeni bir macerayla geri dönüyor. Kahramanlarımızın yaşadığı Kristal Tepeler, şiddetli bir kar fırtınası sonucunda bembeyaz örtüler altında kalır. Fırtınadan sonra, Bramble'ın çocukluk anılarını canlandıran gizemli bir hayvan Kristal Tepeler'de dolaşmaya başlar. Çok geçmeden bu gizemli hayvanın peşine düşen ödül avcıları Kristal Tepeler'in altını üstüne getirir. Çocukluklarından beri birbiriyle mücadele eden Ayı Kardeşler ve Oduncu Vick'in önlerinde iki seçenek vardır. Hem bu çetin kışı atlatabilmek hem de kasabalarını tehdit edenlerden kurtulmak için işbirliği mi yapacaklar, yoksa aralarındaki kavgayı sürdürecekler midir?

Vizyon Tarihi: 18 Kasım 2016

Yapımı : 2015 - Çin

Tür : Animasyon , Komedi

Süre: 96 Dak.

Yönetmen : Ding Liang, Fuyuan Liu

Oyuncular : -

Senaryo : -

Yapımcı : -

Diğer Adı : Xiong Chumo Zhi Xueling Xiongfeng

sinemalar.com- haberler.com

ayi-kardesler-buyulu-kis-1473341540

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız