SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ayin

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:02:37
Ayin
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 11 Temmuz 2014

Yapımı : 2013 - ABD

Tür : Gerilim ,  Korku

Süre: 95 Dak.

Yönetmen : Ti West

Oyuncular : L.j. Smith ,  Joe Swanberg ,  Gene Jones ,  Amy Seimetz ,  Aj Bowen

Senaryo : Ti West

Yapımcı : Eli Roth ,  Peter Phok

Film Özeti

İki araştırmacı muhabir, kayıp bir kız için çok az kişi tarafından bilinen bir yere yolculuk yaparlar. Süreci de belgesel haline getirme niyetinde olan ikili, gittikleri yerde ilginç bir toplulukla karşılaşırlar. Kırsal kesimde köy hayatı yaşayan, modern şartlardan kopuk yaşayan 200 kişilik bu topluluk kendine "Cennet Tarikatı" adını vermiştir. Tarikatın lideri de "Peder" dedikleri bir adamdır. Grup tarafından gayet olumlu karşılanırlar ve belgesel çekimlerine bu tarikat da dahil olmuş olur. Fakat birlikte zaman geçirdikçe, tarikatın karanlık yüzünü keşfetmeye başlarlar. Öyle ki artık yaşadıkları, arkadaşlarının kayıp kız kardeşini bulmanın belgeselinden dehşet verici bir ölüm kalım savaşına dönüşür.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız