SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ayıptır, Bu Kaçıncı Oldu!"

0
Güncellendi - 2017-12-11 03:40:48
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, 3-2 mağlup oldukları Göztepe maçındaki hakem kararlarına tepki gösterdi.

Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hakem hatalarından dolayı takımlarının mağduriyet yaşadığını savundu.

"Yine hakem faciası var. Ayıptır, bu kaçıncı oldu. Bir penaltı verdin diye bir penaltı daha vermeyecek misin?" diyen Gündüz, şu ifadeleri kullandı:

"Sanki doğu takımlarını istemiyorlarmış gibi bir izlenim ortaya çıkıyor. Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında Fenerbahçe'ye verilen penaltıya bakın. Orada hakem hemen düdük çalıyor, bizim maçta çalmıyor. Böyle bir şey olabilir mi, takım mı ayırıyorsunuz? Sezon başından bu yana hakemler bize fazlasıyla haksızlık yaptı. Bu durumu federasyonla görüşeceğiz."

Erdal Gündüz, morallerinin bozuk olduğunu dile getirerek, hatalı kararların futbolcuları da olumsuz etkilediğini kaydetti.

Göztepe maçında duran toplarla rakibin gol bulduğunu aktaran Gündüz, "İkinci yarı iyi oynadık. Yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Adem Büyük'ün sakatlığı da sürpriz oldu." diye konuştu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)
    Hep başkası suçlu, biz doğru transfer yapamadık, yönetimimiz kötü bu yüzden hocamız kaçtı, futbolcularımıza söz geçiremedik desene
    0
    0
    Yanıtla