SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ayırım Olmasın..'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya Milletvekili Adayları 12 Haziran genel seçimleri öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor.

Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı, Saadet Partisi Malatya Milletvekili 1. sıra adayı Mehmet Asiltürk, Saadet Partisi Malatya Milletvekili 3. sıra adayı Ahmet Şahin ve Saadet Partisi Malatya Milletvekili 5. sıra adayı Bayram Oral ziyaretlerde bulundu.

Partinin ilk durağı Rışvanlılar Derneği oldu. Rışvanlılar Derneği Başkanı İsmet Çelik’i ziyaret eden Saadet Partisi Malatya Milletvekilleri adına bir konuşma yapan Mehmet Asiltürk, “Herkes insan muamelesi görsün, ayrım olmasın, ülkemizde yıllardır çekilen sıkıntılar ortadan kalksın diye çalışıyoruz. Herkes inancını istediği gibi yaşasın, tek gayemiz budur” dedi.

Rışvanlılar Derneği Başkanı İsmet Çelik ise, “Derneğimiz bütün partilere aynı mesafededir. Derneğimiz kendi asil görevine devam etmektedir” diye konuştu.

Saadet Partisi Malatya Milletvekili Adayları daha sonra Memur-Sen Malatya Şubesini ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Saadet Partisi Malatya Milletvekili 1. sıra adayı Mehmet Asiltürk, “12 Haziran seçimleriyle ilgili sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Memur-Sen ve Eğitim-Sen’inde önemini biliyoruz. Allah mekanlarını cennet etsin Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın tavsiyeleriyle merhum Akif İnan beyin kurduğu Memur-Sen Türkiye’nin gözde sendikalarından bir tanesi. Önce ahlak ve maneviyat düsturunu öncülük almış, toplumun iyi ahlak üzerine özellikle gençliğimizin iyi ahlak üzerine yetişmesi için çalışan bir sendikamız. Kendilerine Cenabı Allah’tan üstün başarılar diliyoruz” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Sendikası Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ise, “Bu toplumun, milletin en büyük değeri manevi değerleridir. Biz buna canı gönülden inanıyoruz. Ahlakımızı kaybetmemek için siyasilerimize ve adaylara bu milletin ihtiyacı vardır” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Malatya Milletvekili Adaylarının 3. durağı ise Malatya Muhtarlar Derneği oldu. Asiltürk, muhtarları ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Görevde bulunduğum süreç içerisinde değerli muhtarlarımızla devamlı görüştük. Muhtarlarımız demokrasinin telem taşı. Gerçekten vazifeleri çok ciddi. Allah razı olsun görevlerini yapıyorlar. 12 Haziran seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve İslam alemi için hayırlı olması noktasında Allah’a dua ediyoruz. milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi olarak iyinin, güzelin, faydalının, hakkın hakim olması için gayret eden bir siyasi partiyiz” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı ise, “12 Haziran seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve İslam alemi için önemi çok büyük. Bu seçimler için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Muhtarlarımızın da ülkemize ve milletimize çok büyük hizmetleri var. Kendilerine Cenabı haktan başarılar diliyorum” dedi.

Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren de, “Saadet Partisi Türkiye’de kuruluşundan bu yana büyük atılımlarla Türkiye’yi daha güzel bir yere, sanayisini geliştirmiş ve çok kıymetli rahmetli Erbakan’ın büyük hizmetleri vardır. Allah mekanını cennet eylesin” diye konuştu.

Saadet Partisi Malatya Milletvekili Adayları’nın son durağı ise, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği oldu. Asiltürk, ziyarette yaptığı konuşmada, “Bu seçimlerin; Malatya’mıza, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. İnşallah hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı ise, “Bizler muhtarlar olarak Malatya’mıza hizmet edecek daha güzide insanların seçilmesini canı gönülden arzu ediyoruz. Adaylarımıza da bu doğrultuda başarılar diliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız