SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ayırma Şansımız Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:35:04
A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin Malatya Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, beraberindekilerle birlikte Mazlum-Der Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.

Polat, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, belediye başkanının şehrin anahtarlarının teslim edildiği ve o şehrin insanlarından sorumlu olan kişi olduğunu kaydetti.

Hacı Uğur Polat, belediye başkanının sorumluluklarının farkında ve bilincinde olduğunu belirterek, “Bizim geleneğimizde belediye başkanı şehrin anahtarlarının teslim edildiği kişidir. Yeşilyurt için değerlendirdiğimizde Belediye Başkanı 300 bin insanın sorumluluğunu taşıyan kişidir. Yaşlısıyla, genciyle, çocuğuyla, hastasıyla, engellisiyle yani şehrinde yaşayan bütün insanların dertleri ile ilgilenen, sıkıntıları ile ilgilenen ve gelecekleri için projeler ortaya koyan kişidir” dedi.

Mazlum-Der Malatya Şube Başkanı Kadir Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hacı Uğur Polat’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

“KAPALI ÇARŞI BENİM TİCARETE ATILDIĞIM İLK YER”

Daha sonra Hacı Uğur Polat, beraberindeki heyetle birlikte İnönü Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Kapalı Çarşı’nın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Polat, ilk ticaret hayatına burada başladığını ifade etti. Esnafla kahvaltı yapıp Kapalı Çarşı’daki iş yerlerini de gezen Polat, esnafla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

Kapalı Çarşı’nın merkez ilçe Battalgazi sınırları içerisinde yer aldığının altını çizen Polat, Yeşilyurt ve Battalgazi diye ayrım yapmadıklarını belirterek şöyle konuştu:

“Malatya’yı Battalgazi ve Yeşilyurt diye ayırma şansımız yok. Battalgazi’de çalışıp Yeşilyurt’ta oturan, Yeşilyurt’ta çalışıp Battalgazi’de oturan birçok insanımız var. Biz Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ve Yeşilyurt bütün sahayı birlikte tarayacağız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız