SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ayırmayı Başaramayacaklar"

A- A+ PAYLAŞ
 
Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Cengiz Sancaktar, artan terör olaylarına tepki göstererek, "Halk, idarecilere ve vekillere kuş tüyü yataklarında ve ceylan derisi koltuklarında oturmak için görev vermedi" dedi. 
 
BBP İl Başkanı Cengiz Sancaktar yaptığı yazılı açıklamada, "Yüzyıllardır bu topraklarda kan akmadığı gün yoktur, Anadolu analarının askere gönderdiği koç yiğitler, kınalı kuzular bu topraklar için toprağa düşen askerlerimiz canlarını Allah'ı dini ve namusu için seve seve vermişlerdir. Anadolu analarının gözyaşları günümüze kadar süre gelmiştir. Anadolu şehitsiz olmaz. Bu toprak gönlünü ve bağrını bir defa Türk yiğitlerine açmıştır ve bir daha da kimseye açmamıştır ne haçlılara ne de Doğu Romalılara nede Çanakkale'de nede ondan sonra, kimse bu topraklarda at oynatmamıştır. Anadolu Türksüz olmaz, koç yiğitsiz kınalı kuzusuz olmaz, yapılan her tezgahın ismi ne olursa olsun bu beden Anadolu'dan çıkmaz. Hiçbir şekilde başarılı olamayan dış güçler çareyi, arı bal akıtır, yılan zehir döker misali kardeşi düşman göstermekte bulmuştur. Kınalı kuzular ve koç yiğitleri ayırmayı başaramayacaklardır" dedi. 
 
Sancaktar, "Osmanlı'nın hasta adam dönemindeki ikinci meşrutiyet ve sevr antlaşması saflığına düşmeyelim ve artık hep beraber haykırarak bağıralım. Biz bir bedende var olan Anadoluyuz Son zamanlardaki artan şehit haberleri artık bizleri çok büyük üzüntülere götürüyor. Şehit analarını ve babalarını geride gözü yaşlı eş ve çocukları görmek istemiyoruz. Bu iş ne açılım ne de sirk cambazlığı yapan Apo ile olur. Bin yılık devlet anlayışı olan bu halkın idarecileri, sizleri bu halk kuş tüyü yataklarınızda rahat yatasınız, ceylan derili kırmızı koltuklarının da rahat oturasınız, çocuklarınıza Avrupa ve ABD'de iş tezgahları kurasınız diye oy vermediler. Biz Büyük Birlik Partisi olarak artık yeter deme zamanı geldi diyoruz" dedi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız