SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ayliz'e İstanbul'dan Davet

0
Güncellendi - 2016-01-28 02:37:42
Ayliz'e İstanbul'dan Davet
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu'nda yetişen ayrıca Sancaktarspor Bayan Basketbol Takımı'nın formasını giyen Ayliz Kılınçer, İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımına davet edildi. Misafir oyuncu olarak davet edilen Kılınçer, altyapıda antrenmanlara çıkacak.

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu Antrenörü Bayram Acar'ın öğrencisi olan genç sporcu, İstanbul Üniversitesi alt yapı sorumlusu Doğan Korkmaz tarafından denenerek beğenildi. Gösterdiği performansla büyük beğeni kazanan Kılınçer, ara tatilde misafir oyuncu statüsünde İstanbul'a davet edildi.

MİLLİ TAKIM KAMPINA KATILMIŞTI

Malatya'da bayan basketbolunun gelecek vaat eden sporcuları arasında yer alan Kılınçer, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen B Yıldız Milli Takım Aday Adayı Kampına katılmıştı.

2015 yılında Mersin'de gerçekleştirilen B Yıldız Milli Takım Aday Adayı Kampına katılan Ayliz Kılınçer, iki gün boyunca milli takım antrenörleri tarafından eğitime tabi tutuldu.

POTANIN PERİLERİ İÇİN HAZIRLANAN KLİPTE OYNADI

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu'nda basketbol sporuyla tanışan ve her geçen gün adından söz ettiren Kılınçer, 2015 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası”na katılan A Milli Kadın   Basketbol Takımı “Potanın Perileri” için hazırladığı reklam filminde de oynamıştı.

Garanti’nin, ana sponsoru olduğu Potanın Perileri’ne her daim gösterdikleri mücadeleden ötürü teşekkür ettiği ve başarılar dilediği reklam filminde, Milli Takım oyuncularına 12 Dev Adam Basketbol Okulları’nın minik basketbolcuları da eşlik etmişti.

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu'nun sporcuları Melike Acar ile Ayliz Kılınçer'de hazırlanan reklam filminde Pota'nın Perileri ile birlikte yer aldı. Büyük heyecan yaşayan minikler, gelecekte ablaları gibi olmanın hayalini kurarken, bir anda onların yanında yer almanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız