SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMD Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:26:26
AYMD Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Maltepe’de faaliyet gösteren Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği (AYMD); 2015 Olağan Kongresini dernek lokalinde üyelerin katılımıyla gerçekleştirdi.

Divan başkanlığını Cevdet Ayeri'nin yaptığı kongrede apılan konuşmalarda, 2003 yılından itibaren faal olarak çalışan, Maltepe’de ses getiren ve sosyal yardımlaşama kültür faaliyetlerinde önde olan derneğin, karşılıklı sevgi ve hoşgörü anlayışıyla çalışan akademisyen, doktor ve işadamı olan yönetim kurulu çalışmalarına daha da hız vereceğini belirtildi. Yönetim adına yapılan konuşmada ayrıca, üyelerine mesaj sistemi ile önemli günlerde ulaşan yönetimin, Düğün, Cenaze, Sosyal Etkinlik, Arguvanlılar Türkü Yarışması, Dernek Lokalinde Sıra Gecesi, Dini Bayramlarda Bayramlaşma, Aşure ayında Aşure dağıtımı, Takvim yapımı ve dağıtımı, Siyasi Lider ve Vekillerin ziyaretleri, Cumartesi Bayanların Buluşma Etkinliği, Toplantılarda lahmacun dağıtımı gibi çalışmaları devam ettireceği de kaydedildi.

Sultan Şahin yeniden başkanlığa aday olurken, eski başkanlardan Fuat Çatal da bu kongrede yeniden yönetime girdi.

Kongrede kurullar şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASIL

1 Sultan ŞAHİN

2 Celal AKGÜL

3 Fuat ÇATAL

4 Hikmet KARADAĞ

5 İbrahim ASLAN

6 Mehdi YALÇIN

7 Murat ERDOĞAN

8 Muzaffer DOĞAN

9 Naciye ÜSTÜN

10 Nafi İLÇİN

11 Selami ÇİÇEK

12 Serdar ÇİÇİ

13 Şükrü GÜLDOĞAN

YÖNETİM KURULU YEDEK

1 Ahmet İNCİ

2 Ali DULKADİROĞLU

3 Bedriye MUTLU

4 Cevdet AYERİ

5 Cumali ÖZHAN

6 Hüseyin BULUNDU

7 Lütfi YATMANEŞ

8 Mehmet ÇELİK

9 Mehmet ERİKÇİ

10 Mehmet SOYALP

11 Metin MUTLU

12 Nafiz  ŞENTÜRK

13 Yalçın ÇETİN

DENETİM KURULU ASIL

1 Esat  SOYALP

2 Nurten KAYABAŞI

3 Sadık  DÖNMEZER

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız