SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMD'de Yeni Başkan ve Yönetim

0
Güncellendi - 2017-12-27 04:12:07
AYMD'de Yeni Başkan ve Yönetim
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Maltepe'de 2003 yılında kurulan Anadolu Yakası Malatyalılar Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği'nde olağanüstü kongre yapıldı, Sultan Şahin başkanlığı Fuat Çatal'a devretti.

Derneğin Yönetim Kurulu; Fuat Çatal, İbrahim Aslan, Nafi İlçin, Selami Çiçek, Metin Yalçın, Celal Akgül, Hikmet Karadağ, Mehmet Erikçi, Muzaffer Doğan, Serdar Çifçi, Nihat Aydın, Nurettin Çorlu, Mahmut Alikaşifoğlu, Nafiz Şentürk, Cumhur Tekin ve Minnet Yalçın'dan oluşurken, Denetim Kurulu'nda Sadık Dönmezer, Mete Poyraz, Yalçın Çetin, Abdullah Eren, Esat Soyalp ve Ömer Mutlu görev aldılar.

Dernekte daha önce de başkanlık yapan ve yeniden başkanlığa seçilen Fuat Çatal,uzun yıllar Maltepe’nin etkinlik ve faaliyetlerinde faal olarak görev alan derneğin yeniden aynı şevk ve heyecanla devam edeceğini, üyelerin, Malatyalı hemşerilerinin ve Maltepeli dostlarının beklentilerini bildiklerini yeni yönetim kurulu ve ekiplerinin bunu sağlayacak güçte olduğunu belirtti.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız