SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS 13'üncü Sıraya Demir Attı

0
Güncellendi - 2016-03-23 00:21:05
AYMS 13'üncü Sıraya Demir Attı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor, ligde 10 haftadır 13. sırada bulunuyor. Ligin 17. haftasında deplasmanda Boluspor’a 3-1 yenilerek, 11. sıradan 13. sıraya gerileyen sarı kırmızılılar, ligin ikinci yarısında 9 hafta geride kalırken halen 13. sırada yer alıyor.

Ligde son olarak deplasmanda Denizlispor’a 2-0 yenilen ve 26. hafta geride kalırken 31 puan toplayan Alima Yeni Malatyaspor, ilginç bir istatistiğe imza attı. Ligin 17. haftasında 13. sıraya gerileyen sarı kırmızılılar, aldığı mağlubiyet, galibiyet ve beraberliklere rağmen 10 haftadır 13. sırada yer alıyor.

26 HAFTADA 9 GALİBİYET

Alima Yeni Malatyaspor, ligde 26 hafta geride kalırken 31 puan topladı ve Denizlispor mağlubiyeti sonrası 13. sırada kaldı.

Sarı kırmızılılar, geride kalan 26 hafta sonunda 9 kez galip gelirken, 4 maçta berabere kaldı ve 13 karşılaşmayı kaybetti.

Alima Yeni Malatyaspor, şuana kadar topladığı 31 puanın 17’sini deplasmanda, 14’ünü ise iç sahada topladı.

Sarı kırmızılılar, iç sahada aldığı 14 puanla, en az puan toplayan 3 takım arasında yer alıyor. Malatya temsilcisi, sahasında oynadığı 12 karşılaşmada sadece 4 kez kazanabildi. 2 karşılaşmada berabere kalan sarı kırmızılılar, 6 karşılaşmayı ise kaybederek, büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Alima Yeni Malatyaspor, deplasmanda ise 17 puan toplayarak, dış sahadan en çok puan toplayan 7 takım arasında yer aldı. Sarı kırmızılılar, deplasmanda oynadığı 14 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik, 7’de mağlubiyet aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • bektaş altunok (8 yıl önce)
    13.. HİÇ SEVMEDİM..DEMEDİ DEMEYİN. BENDEN SÖYLEMESİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (8 yıl önce)
    MARATON trıbunde hıcbırsey olmadı TRIBUNU kapatanlar ve ses cıkarmayanlar utansın Yonetım uyuma taraftara sahip cık
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (8 yıl önce)
    Dikkat ettiniz mi bilmem, ligin en az berabere kalanı (Liderden bile az) biziz, evinde en çok yenilen de biz, deplasmanda en çok galip gelen de (Lider ile aynı) biz. tarihimizde Elazığı evinde ilk kez bu sezonda İrfan BUZ direktörlüğünde 3-0 ile geçtik. tuhaf bir sezon geçiriyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit cafanalı (8 yıl önce)
    Bu sezon ligde kalırsak gelecek sezon hersy daha iyi olucak insallah ... Bu sezon herkese ders olsun yanlış tercihler yapılmasın taraftar ve malatya yanınızda biz inanınıyoruz sizde inanın ....
    0
    0
    Yanıtla