SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS 2 Hazırlık Maçı Yapacak

0
Güncellendi - 2016-01-07 16:31:34
AYMS 2 Hazırlık Maçı Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Side'de sürdüren Alima Yeni Malatyaspor'da futbolcular tempo artırdı.

Ligin ikinci yarısına hazırlanan Alima Yeni Malatyaspor'da futbolcular, günü çift çalışmayla tamamladı.

İlk çalışmayı sahada yapan futbolcular, sağanak yağmur sonrası çalışmayı yarıda bırakıp, salona geçti. Günün ilerleyen bölümünde havanın düzelmesiyle birlikte tekrar sahada çalışmaya devam eden futbolcular, günü çift antrenmanla tamamlamış oldu.

Takımda hafif sakatlıkları bulunan Kamil İçer ile Gonzalo Damian Godoy Silva takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışırken, hasta olan kaleci Ertaç Özbir ile sağ kanat oyuncusu Hüseyin Kar çalışmada yer almadı.

-Hazırlık maçlarının programı belli oldu-

Öte yandan Alima Yeni Malatyaspor'un hazırlık kampı çerçevesinde oynayacağı hazırlık maçlarının takvimi belli oldu.

Antalya Side kampında üçüncü günü geride bırakan Alima Yeni Malatyaspor, ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde iki hazırlık müsabakası oynayacak. Sarı kırmızılılar, Süper Lig takımı Gençlerbirliği ve İran 1. Lig ekiplerinden Gostaresh Folad Tabriz takımıyla bir hazırlık maçı yapacak.

İlk maçını 10 Ocak Pazar günü Kemer’de Spice Otel’in sahasında Gençlerbirliği ile oynayacak olan Yeni Malatyaspor, 12 Ocak Salı günü ise Mardan Otel’in sahasında İran 1.Lig takımı Gostaresh Folad takımıyla karşılaşacak.

Sarı kırmızılılar, 15 Ocak Cuma günü ise Antalya kampını tamamlayarak, ikinci yarının ilk haftasında karşılaşacağı 1461 Trabzon maçı için Trabzon’a geçecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız