SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS- Adana Maçına Kayserili Hakem

0
Güncellendi - 2016-02-25 20:01:12
AYMS- Adana Maçına Kayserili Hakem
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 23. haftasında görev yapacak hakemler açıklandı. Buna göre, Cumartesi günü Malatya İnönü Stadı'nda Alima Yeni Malatyaspor ile Adanaspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Kayseri Bölgesi'nden Üst Klasman (Süper Lig) Hakemi Emre Altun yönetecek.

Ligin 23. haftasında PTT 1. Lig'de görev alacak hakemler açıklandı. Buna göre, Alima Yeni Malatyaspor-Adanaspor maçını Emre Altun yönetecek. Altun'un yardımcılıklarını Ordu Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Samet Çavuş ile Aydın Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Kamil Çetin yapacak. Karşılaşmada, Gaziantep Bölgesi'nden Ulusal Hakem Emre Yıldırım ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

PTT 1. Lig'de 23. haftanın programı ve görev alacak hakemler şöyle:

26 Şubat Cuma

19.00 Balıkesir Atatürk Stadı Balıkesirspor-Göztepe/Abdulkadir Bitigen

27 Şubat Cumartesi

13.30 Denizli Atatürk Stadı Denizlispor-Giresunspor/Onur Karabaş

13.30 Şanlıurfa GAP Arena Şanlıurfaspor-Boluspor/Mehmet Emre Atasoy

16.00 Malatya İnönü Stadı  Alima Yeni Malatyaspor-Adanaspor/Emre Altun

18.30 İzmir Atatürk Stadı Karşıyaka-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor/Ümit Öztürk

28 Şubat Pazar

13.30 Samsun 19 Mayıs Stadı Samsunspor-1461 Trabzon/Koray Gençerler

16.00 5 Ocak Fatih Terim Stadı Adana Demirspor-Multigroup Alanyaspor/Tolga Özkalfa

18.30 Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı Kayseri Erciyesspor-Vartaş Elazığspor/Mustafa İlker Coşkun

29 Şubat Pazartesi

18.00 İzmir Atatürk Stadı Altınordu-Kardemir Karabükspor/Caner Ak

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız