SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Akpabio'yu Yolladı

0
Güncellendi - 2016-04-21 17:42:54
AYMS Akpabio'yu Yolladı
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor’un Nijeryalı hücum oyuncusu George Akpabio, sarı-kırmızılı takımla olan bağlarını kopardı.

Sezon başında büyük beklentilerle transfer edilen 1994 doğumlu oyuncu, sarı-kırmızılı formayla Şanlıurfaspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında rakip fileleri sarsmayı başarsa da kış döneminde formdan düşmüştü. Devre arasında kendisine kulüp bul denilen Akpabio, başka bir takımla anlaşamayınca yine Yeni Malatyaspor kampına katılmıştı. Ligin ikinci yarısında forma şansı bulamayan genç oyuncu üstüne üstlük bir de tırnak batmasından ameliyat olunca 6 hafta sahalardan uzak kaldı. Bu sürecin sonunda yönetim ile karşılıklı olarak masaya oturan George Akpabio, ülkesine giderek yaz transfer döneminde kendisine kulüp bulacak. Başka bir takım bulduğu takdirde Alima Yeni Malatyaspor ile anlaşarak sözleşmesi fesih edilecek.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Derebeyleri (7 yıl önce)
    allah hayırlı etsin birinde kurtulduk sıra diğer yabancılarda ve UMUT'da
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (7 yıl önce)
    çocuk ne yapsın afrika gibi çok sıcak bir ülkeden gelmiş.. malatyanın soğuğunu görünce üşüdü...!
    0
    0
    Yanıtla
  • Niye diğer yabancılarda oralardan gelmediler mi?
    0
    0
    Yanıtla