SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Alanya Karşısında Puan Arıyor

0
Güncellendi - 2016-02-06 20:32:05
AYMS Alanya Karşısında Puan Arıyor
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 20. haftasında Multigroup Alanyaspor, Alima Yeni Malatyaspor ile bugün Alanya Oba Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

PTT 1. Lig'de heyecan bir haftalık aradan sonra yeniden başladı. Ligin 20. haftasında henüz ikinci yarıda galibiyetle tanışamayan Alima Yeni Malatyaspor, 2 maçta 1 galibiyet, 1'de mağlubiyet alan Multigroup Alanyaspor ile karşılaşacak.

İÇ SAHANIN LİDERİ

PTT 1. Lig'de geride kalan 19 haftalık süreçte sahasında 10 karşılaşma oynayan Multigroup Alanyaspor, Vartaş Elazığspor işle birlikte topladığı 21 puanla iç sahada en çok puan toplayan takım unvanına sahip.

Sahasında başarılı bir performans ortaya koyan turuncu yeşilliler, 10 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik alırken, sadece 1 kez mağlup oldu.

Multigroup Alanyaspor, sahasında 10 karşılaşmada rakip ağları 24 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü.

DEPLASMAN GRAFİĞİ DAHA İYİ

Alima Yeni Malatyaspor, bu sezon iç sahada gösteremediği performansı deplasmanda gösteriyor. İkinci yarıda oynadığı 2 karşılaşmayı da kaybeden sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısında hanesine yazdırdığı 21 puanın sadece 7'sini iç sahada alırken, 14 puanı ise deplasmanda aldı.

Sarı kırmızılılar, deplasmanda oynadığı 10 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4'de mağlubiyet aldı.

DÜDÜK VOLKAN BAYARSLAN'DA

Multigroup Alanyaspor ile Alima Yeni Malatyaspor bugün Alanya Oba Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 18.30'da başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi'nden Üst Klasman Hakemi Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Bülent Gökçü ile yine İstanbul Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Cemal Bingül yapacak.

Karşılaşma, TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız