SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Alanya'da Çalışıyor

0
Güncellendi - 2016-01-26 21:11:16
AYMS Alanya'da Çalışıyor
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor, 6 Şubat'ta Alanyaspor'la yapacağı lig maçına hazırlık için erkenden gittiği Alanya'da çalışmalarına başladı.

Malatya’daki soğuk hava ve elverişsiz saha şartlarını göz önüne alıp, hem maçın oynanacağı atmosfere adapte olmak hem de yeni bir kamp ile yeni gelen oyuncularla takımın diğer futbolcularının uyum sürecini kısaltmak için Alanya’da kampa giren sarı-kırmızılı takım çalışmalarına başladı.

İlk çalışmasını dün akşam saat 19.00’da otelin sahasında yapan Alima Yeni Malatyaspor’un kamp kadrosunda yeni transferler Yiğitcan Erdoğan ve Erkan Sekman da bulunuyor.

İDMAN TEMPOSU YÜKSELECEK

Yönetimin ‘kulüp bul’ dediği oyuncuların katılmadığı Alanya kampına kısa bir yenileme çalışmasıyla başlayan sarı-kırmızılı oyuncular, daha sonra otelin salonunda çalıştılar. Bugünden itibaren çift idman temposuyla hazırlıklarda tempo yükseltecek teknik heyet, takıma fizik kondisyon anlamında da hafif ölçekli yüklemeler yapacak.

EN AZ 2 HAZIRLIK MAÇI

Toplam 11 gün sürecek kamp boyunca daha çok devre arası transferde gelen Erkan Sekman, Sandro Gotal, Umut Nayir, Yiğitcan Erdoğan ve Sedat Ağçay gibi oyuncuların mevcut kadrodaki futbolculara uyumunu sağlamaya çalışacak teknik heyet, uygun takım bulması halinde en az 2 hazırlık maçı oynayacak.

Alima Yeni Malatyaspor, 6 Şubat Cumartesi günü Alanyaspor ile oynayacağı lig maçının ardından Malatya'ya dönecek.

iha- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız