SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Alanya'da Tempoyu Artırdı

0
Güncellendi - 2016-01-28 02:31:22
AYMS Alanya'da Tempoyu Artırdı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatya spor lige verilen arada Multigroup Alanyaspor maçının hazırlıklarına Alanya’da yaptığı kampla devam ediyor.

Malatya'daki soğuk ve elverişsiz hava şartları nedeniyle antrenman sahasının da henüz tamamlanmamasından dolayı, Alanya maçı için Antalya’da kamp yapan sarı kırmızılılarda, teknik direktör İrfan Buz, takıma devre arasında katılan futbolcular ile birlikte takımın fizik kondisyonunu yükseltecek idmanlar yaptırıyor. Kamp yaptığı otelin sahasında günü çift antrenmanla geçiren sarı kırmızılılar tempo artırdı.

ÜÇ FUTBOLCU KAMPA KATILMADI

Sarı kırmızılılarda daha önceden teknik heyetin raporu doğrultusunda ayrılmaları istenen Yakup Alkan, George Akpabio, Kamil İçer, Uğurtan Kızılyar katılmadı. Ayrıca sezon başında Adana Demirspor’dan transfer edilen kaleci Emre Selen’in de oynamak istediğini belirterek başka bir takıma gitmek istemesinden dolayı takımdan ayrıldığı kaydedildi. Bu arada gönderilecekler listesinde ismi bulunan Aydın Çetin’in ise kampa katıldığı belirtildi.

Kaleci Emre Selen'in Hatayspor ile büyük oranda anlaştığı ve bu kulübe kiralık olarak gideceği öğrenildi.

Genç forvet Yakup Alkan'ın ise birkaç kulübün listesinde olduğu ancak Gümüşhanespor'a kiralık gitmesine yönetimin sıcak baktığı kaydedildi.

HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAKLAR

Kamp çalışmaları sırasında takıma katılan yeni transferlerin uyum sürecini daha çabuk atlatmaları ve maç eksiklerini kapatmaları için teknik heyetin takım bulunması halinde hazırlık maçı oynamak istediği kaydedildi.

Devre arası transfer döneminde adı sürekli gündem de olan her konuda anlaşılan Guido Koçer de gün içerisinde sözleşme imzalayıp takımın Alanya’da yaptığı kampa dâhil olacak.  Guido Koçer transferinden sonra ise yönetimin bir forvet oyuncusu daha kadroya katması bekleniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • memoccan (8 yıl önce)
    Yakup konusunda kesinlikle yanlış yapılıyor, aydın a iskendere tanınan şanş bu çocuğa tanınsaydı kesinlikle bugün daha iyi yerlerde olurduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın düzgün (8 yıl önce)
    Takımda eksiklikler devam ediyor işe yaramaz oynamayan adamlar gönderildi ama alınan sadece Guido Koçer ve sandro dışında alınanların takıma birşey katacağını düşünmüyorum
    0
    0
    Yanıtla