SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Ara Transferi Noktaladı

0
Güncellendi - 2016-01-31 21:10:01
AYMS Ara Transferi Noktaladı
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, yaptığı açıklamada ara transferi noktaladıklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle lige verilen arayı Alanya’da kamp yaparak değerlendiren Alima Yeni Malatyaspor, kamp çalışmaları çerçevesinde yarın Macaristan 1. Lig takımlarından Bescacana ile bir hazırlık maçı oynayacak.

PTT 1. Lig’in ikinci yarısında oynadığı iki maçı da kaybeden sarı-kırmızılılar, yeni transferlerin uyumu ve takımın fizik kondisyon yönünden daha iyi duruma gelebilmesi için, kupa arasını Alanya’da kamp yaparak değerlendiriyor.

Salı gününe kadar 25 kişilik oyuncu kadrosunu Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) bildirmesi gereken Alima Yeni Malatyaspor, kadrosuna en son Gençlerbirliği’nden Guidou Koçer’i katmıştı.

Sarı-kırmızılılar kamp hazırlıkları çerçevesinde yarın Macaristan 1. Lig takımlarından Bescacana ile saat 15.30’da bir hazırlık maçı oynayacak.

“KAMPIMIZ VERİMLİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

Bu arada verimli bir kamp dönemini geride bıraktıklarını kaydeden Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Koçer transferiyle birlikte ara transfer dönemini noktaladıklarını söyledi.

Türkiye Kupası arasından faydalanıp kısa bir kamp yaptıklarını belirten Ravcı, "Alanya kampımızı verimli bir şekilde gerçekleştirdik. Türkiye genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı bir hava söz konusu olduğu için buraya geldik. Alanya kampını hem yenilerle eskilerin daha kısa sürede uyum yakalayabilmesi hem de fizik kondisyonumuzu daha iyi duruma getirebilmemiz için güzel bir fırsat olarak gördük. Artık maç haftasına girdik. Alanya maçı hazırlıklarını burada sürdüreceğiz. Kamptaki son hazırlık maçını yarın oynayacağız” dedi.

“ARA TRANSFERİ NOKTALADIK”

Transferle ilgili de konuşan Ravcı, “Transferde en son Gençlerbirliği takımından Guidou Koçer’i kiralık olarak renklerimize bağladık. Koçer, kalitesine inandığımız bir futbolcu. O da kampımıza katıldı. 1 Şubat transferin son günü. Artık bu saatten sonra bir gelişme olmaz diye düşünüyorum. Zaten transfere ihtiyacımız da kalmadı. Forvet, orta saha ve defansımızı güçlendirdik. Artık son sözü sahadaki futbolcular söyleyecek” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ferhat (8 yıl önce)
    Bence malatya küme düşmez yeni transferler hem tecrübeli hem kaliteli hayırlısı bakalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (8 yıl önce)
    Karamsar olan arkdslar mumkunse yorum yapip morel bozmayin lutfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar (8 yıl önce)
    Yahu Allah tan korkun kolaymı bu liglerde mücadele etmek laf at dur bundan vazgeçin Allah aşkına iyi düşünün ki iyi olsun takımda canavar gibi ne oluyor öyle
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet akdağ (8 yıl önce)
    Bu ligin küme düşecek takımları Yenimalatyaspor, Karşıyaka ve Denizlidir çünkü, böyle takım olmaz iyi niyetli bir başkan var onu da harcayacaklar tıpkı Haşim KARADAĞ gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet akdağ (8 yıl önce)
    bu ligde küme düşmeye en yakın adaylar Yenimalatya,Denizli ve karşıyaka
    0
    0
    Yanıtla
  • basri terece (8 yıl önce)
    Malatyalı olarak çok üzülüyorum çünki Malatyaspor göz göre göre küme düşüyor,
    0
    0
    Yanıtla
  • sayın basri nerde küme düşüyor sizin gibi boş zihniyetler yüzünden taraftarında içi kararıyor haydi kaplan haydi malatya göster buna ve bunun gibilere gücünü
    0
    0
    Yanıtla
  • basri terece (8 yıl önce)feridun isimli kullanıcı yorumuna
    lig bitiminde hepimiz buradayız boş beyinler kimlermiş görürüz FERİDUN Bey
    0
    0
    Yanıtla