SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Balıkesir Maçı Hazırlığını Sürdürdü

0
Güncellendi - 2016-03-27 20:03:02
AYMS Balıkesir Maçı Hazırlığını Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor, A Milli Futbol Takımının özel karşılaşmaları nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiriyor.

Ligin 27. haftasında sahasında Balıkesirspor'u ağırlayacak olan sarı kırmızılılar, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Günü tek idmanla geçiren Alima Yeni Malatyaspor'da, futbolcular öğleden sonra izin yaptı.

Teknik direktör İrfan Buz nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan İrfan Başaran'ın yanı sıra Nijerya Milli Takımı'nda bulunan Azubuike katılmadı.

Sağ ayak tendonundaki ağrıların tedavisi için henüz Malatya’ya gelmeyen İrfan Başaran dışında tüm oyuncular idmanda yer aldı. İrfan Başaran’ın ağrılarının gittikçe azaldığı ve bu iyileşme hızıyla tedavinin devam etmesi halinde Balıkesir maçına yetişebileceği belirtildi. Sarı-kırmızılı takımdaki bir diğer sakat oyuncu Osman Fırat düz koşuları bırakıp takımla toplu çalışmalara katılırken, Ankara’daki tedavisinin ardından Malatya’ya gelen Umut Nayir ise arkadaşlarından ayrı düz koşu yaptı. Bir haftadır Ankaraspor tesislerinde ödem dağıtma ve güçlendirme tedavisi gören genç oyuncunun birkaç gün daha takımdan ayrı çalışıp, daha sonra takımla toplu antrenmanlara katılacağı öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız