SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Bir Teknik Direktör Daha Gönderdi!

0
Güncellendi - 2016-04-26 03:43:34
AYMS Bir Teknik Direktör Daha Gönderdi!
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor (AYMS)'un geçtiğimiz Cumartesi günkü rakibi Adana Demirspor'da Teknik Direktör Tayfur Havutçu ile yollar ayrıldı.

Kulüp Yönetim Kurulu'nun, Teknik Direktör Tayfur Havutçu ile yaptığı toplantı sonrası karşılıklı olarak sözleşme feshi kararı alındı.

Adana Demirspor, Osman Özköylü'nün gönderilmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine Mart ayı başında Tayfur Havutçu'yu getirmişti.

Adana Demirspor, geçtiğimiz Cumartesi akşamı kendi sahasında Alima Yeni Malatyaspor'la karşı karşıya kalmış, ev sahibi takım Yeni Malatya 1-0 önde iken Erkan'ın atılmasıyla 10 kişi kalınca beraberlik golünü atabilmiş ve maç 1-1 sonuçlanmıştı. Maçtan sonra saha içinde ve saha dışında olaylar çıkmıştı.

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Alima Yeni Malatyaspor'un bazı maçlarından sonra rakiplerinde teknik direktörler görevden ayrılmışlar, takımlar yeni isimlerle lige devam etmişlerdi. Kemal Özden Karşıyaka'dan, Sefer Yılmaz Giresunspor'dan, Tugay Kerimoğlu Şanlıurfaspor'dan, Yeni Malatya ile oynadıkları maçlardan sonra ayrılmışlardı.

Bu arada, Adana Demirspor'un Tayfur Havutçu'nun yerine Malatyaspor'un eski teknik direktörlerinden Yılmaz Vural'ı getirmek için görüşmelere başladığı öğrenildi.

Adana- iha, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Suat ÇELİKYAY (7 yıl önce)
    Helal be Malatyaya devam yola
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (7 yıl önce)
    Daha önceki yıllarda bizde teknik direktör kıyımı yaşanıyordu.Burada bir KARABÜK maçı vardı eğer o gün takım mağlup olsaydı kesinlikle hoca değişikliğine gidilecekti.Dünya da en fazla hoca değiştiren kulüp Malatyaspor olmuştur.Takımın dışında bu takımla uğraşan birileri var.Sürekli kaşıyorlardı şu an sesleri çıkmıyor.Bu kişilere tavsiyem biraz Malatyspor dan uzak durun.Bir iş bulmussunuz çalışıyorsunuz karışmayın.
    0
    0
    Yanıtla