SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS- Bolu Maçının Yayın Kanalı

0
Güncellendi - 2016-05-12 00:42:48
AYMS- Bolu Maçının Yayın Kanalı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig’de 34. Hafta maç yayın programı açıklandı. Buna göre, Cuma günü 18.00’da Malatya İnönü Stadı’nda Alima Yeni Malatyaspor ile Boluspor arasında oynanacak olan karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

ALANYA MI, KARABÜK MÜ?

PTT 1. Lig’de son hafta heyecanı nefesleri kesecek. PTT 1. Lig'de Adanaspor'un ardından doğrudan Süper Lig'e yükselecek ikinci ekip Multigroup Alanyaspor ya da Kardemir Karabükspor olacak. 60 puana sahip Multigroup Alanyaspor'un Play-Off mücadelesini sürdüren Giresunspor'a konuk olacağı son haftada 59 puanlı Kardemir Karabükspor ise ligde iddiası bulunmayan Göztepe ile İzmir'de karşı karşıya gelecek.

PLAY-OFF POTASINDA HEYECAN DORUKTA

Adana Demirspor'un dördüncülüğünü garantilediği ligde, Play-Off barajında ise 3 takım bulunuyor. 50 puanlı Giresunspor'un yanı sıra 49’ar puana sahip Balıkesirspor ile Vartaş Elazığspor son haftaya Play-Off umuduyla giriyor. Bu takımlardan ikisi daha adını Play-Off'a yazdıracak. Giresunspor'un ilk 2 iddiasını sürdüren Multigroup Alanyaspor'u ağırlayacağı son haftada Balıkesirspor, 1461 Trabzon'u konuk ederken, Vartaş Elazığspor ise Adanaspor deplasmanında puan arayacak.

DÜŞECEK SON TAKIM BELLİ OLACAK

PTT 1. Lig’de Süper Lige direkt çıkacak ikinci takımın yanı sıra ligden düşecek son takımda belli olacak.

Ligde daha önce Kayseri Erciyesspor ve Karşıyaka ligden düşmüştü. 14. sırada bulunan Denizlispor, 15. sıradaki Şanlıurfaspor ve 16. sıradaki 1461 Trabzon kümede kalmak için son hafta büyük bir mücadele içerisine girecek.

Denizlispor, ligin son haftasında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Şanlıurfaspor, Play-Off potasındaki Adana Demirspor ile sahasında kritik bir randevuya çıkacak.

Küme düşme riski en yüksek takım olan 1461 Trabzon ise son hafta Balıkesirspor’a konuk olacak.

PTT 1. Ligin yayıncı kuruluşu TRT, 5 karşılaşmanın hangi kanallarda yayınlanacağını açıkladı. Geriye kalan 4 maçın hangi kanallarda yayınlanacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, bu maçların dönüşümlü olarak ekrana getirileceği öğrenildi.

Ligde son haftanın maç yayın programı şöyle:

13 Mayıs Cuma

14.30 Kayseri Erciyesspor-Samsunspor/TRT Avaz

18.00 Alima Yeni Malatyaspor-Boluspor/TRT Spor

20.00 Altınordu-Karşıyaka/TRT Spor

14 Mayıs Cumartesi

19.00 Giresunspor-Multigroup Alanyaspor/TRT Spor

19.00 Göztepe-Kardemir Karabükspor/TRT Avaz

19.00 Şanlıurfaspor-Adana Demirspor/belli değil

19.00 Balıkesirspor-1461 Trabzon/belli değil

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız