SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Elazığ'a Bir Gün Önce Gidecek

0
Güncellendi - 2016-02-17 20:44:14
AYMS Elazığ'a Bir Gün Önce Gidecek
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor, deplasmanda Vartaş Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

TFF idman sahasında Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde antrenmanda sakatlığı bulunan Sandro Gotal dışında tüm futbolcuların çalışmada yer aldı.

FUTBOLCULARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Yapılan idmanın ilk bölümünde düz koşu ile ısınan futbolcular daha sonra açma germe yaptı. 15 dakika 5’e 2 oynayan sarı kırmızılı oyuncular daha sonra yarı alanda baskı ve pres altında pasa dayalı bir oyun oynadı. Bu bölümde bazı futbolcuları yanına çağırarak özel direktifler veren Buz’un orta sahada şans verdiği Ali Sakal ve Azubuike ile yakından ilgilendi.

Çalışmalar esnasında futbolcularla yakından ilgilenen ve sık sık oyunu durdurarak, uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, futbolculardan daha fazla özverili olmalarını istedi.

"MAÇTAN BİR GÜN ÖNCE ELAZIĞ'A GİDECEKLER

Alima Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Vartaş Elazığspor ile oynayacağı karşılaşmaya bir gün öncesinden gidecek.

İki şehir arasındaki 90 kilometrelik mesafeye karşın hiçbir şeyi riske etmek istemeyen teknik heyet, maç yolculuğunu da planladı. Cumartesi ter idmanını Malatya’da yapacak sarı-kırmızılılar daha sonra tesise geçip yemek yiyecek ve akşam saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Elazığ’a gidecek. Maçtan 1 gün önce Elazığ’da olacak Alima Yeni Malatyaspor’un konaklayacağı otel hakkında ise hiçbir bilgi verilmezken, kulübün Elazığ Emniyeti ile ortak hareket edeceği öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız