SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Galibiyeti Unuttu

0
Güncellendi - 2016-02-08 16:58:13
AYMS Galibiyeti Unuttu
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'de mücadele eden Alima Yeni Malatyaspor, son 4 maçında aldığı mağlubiyetlere rağmen 21 puanla 13. sıradaki yerini korudu. Sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısının son haftasında Boluspor ile başlayan mağlubiyet serisini, ligin ikinci yarısında oynadığı 3 karşılaşmada da sürdürdü.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 3 karşılaşmayı da kaybeden sarı kırmızılılar, ilk yarıda topladığı 21 puanla alt sıralara düşmemek için rakiplerinin alacağı sonuçları bekliyor.

Ligde en son 15. haftada deplasmanda Karşıyaka'yı 1-0 yenen Alima Yeni Malatyaspor, sonraki 5 haftalık bölümde galibiyet alamazken, 4 karşılaşmayı kaybetti, 1'inde de berabere kaldı. Oynadığı son 4 karşılaşmayı kaybeden sarı kırmızılılar, ligin ikinci yarısında hanesine puan yazdıramadı.

Alima Yeni Malatyaspor'un ligde oynadığı son 4 karşılaşmada aldığı sonuçlar şöyle:

Boluspor-Alima Yeni Malatyaspor: 3-1

1461 Trabzon-Alima Yeni Malatyaspor: 2-1

Alima Yeni Malatyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 0-1

Multigroup Alanyaspor-Alima Yeni Malatyaspor: 2-0.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • sefa demir (8 yıl önce)
    UNUTTU AYNEN HATIRLIYICAK GİBİDE DURMUYOR TAKIMDA Bİ GRUPLAŞMANIN OLDUĞU İŞLERİN İYİYE GİTMEDİĞİ SAÇMA SAPAN TRANSFERLER YAPILDIĞI SON HAFTALARIN EN FORMDA İSMİ MUSA SİNAN YILMAZER İN GÖNDERİLMESİ GİBİ BİR ÇOK ŞEY BU TAKIMDA RUHSUZ FUTBOLCU GRUBU VAR VE BUNLARA GEREKEN CEVABI MALATYALI ARTIK VERMELİ ASIL Bİ TEMİZLENME SÜRECİNE GİRİLCEKSE DERHAL BU YÖNETİM İSTİFA ETMELİİİİİ
    0
    0
    Yanıtla
  • BÜLENT (8 yıl önce)
    FUTBOL AKIL OYUNU;STRATEJİNİ DOGRU KURGULAMAZSAN, RAKİBİNİ ÜZERİNE ŞUURSUZCA GİDERSEN KAYBETMEYE MAHKUMSUN...TAKIM OLARAK HADDİMİZİ BİLMEMİZ GEREKİYOR? BU KADRO KONTRA ADAKLAR İLE PUANLAR ALDI? REHAVETE KAPILDI.. OFANSİF OYNAMAYA BAŞLADI.. SONUÇ ORTADA?
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah Kayıhan (8 yıl önce)BÜLENT isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya için dişini tırnağına takan bunca insan varken bu takım asla düşmez...
    0
    0
    Yanıtla