SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AYMS Gençlerbirliği İle Maç Yaptı

0
Güncellendi - 2016-01-10 17:55:09
AYMS Gençlerbirliği İle Maç Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor, devre arası kamp çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçını Süper Lig ekibi Gençlerbirliği ile oynadı ve 2-1 mağlup oldu.

Kemer'de Spice Otel'in sahasında oynanan hazırlık karşılaşmasına Alima Yeni Malatayspor Ertaç, Kemal, Hüseyin, Godoy, Sadık, Azubuike, Ali Sakal, George Akpabio, Sunday Mba, Azuka ve İrfan 11'i ile çıktı. Gençlerbirliği ise Hopf, Uğur, Ferhat, Ahmet Çalık, Ahmet Oğuz, Landel, Panos, Djalma Campos, İrfan Can, Serdar, El Kabir 11'i ile mücadele etti.

-Berat ve Guido'da forma giydi-

Devre arası hazırlık çalışmalarını Antalya’da sürdüren PTT 1.Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, bir hazırlık maçı gerçekleştirdi. Sarı kırmızılılar Spice Otel’in sahasında Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelirken, maçtan da 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı.

Devre arası kampı programı dahilinde ilk hazırlık maçına çıkan Alima Yeni Malatyaspor’da, yeni transfer Azuka Ibobo ilk 11’de sahaya çıktı. Sarı kırmızılıların bir başka yeni transferi olan Uğurtan’ın ikinci yarı oyuna dahil olduğu karşılaşmada, sarı kırmızılıların golünü orta saha oyuncusu İrfan Başaran kaydetti.

El Kabir’in kaydettiği iki golle maçtan 2-1 galip ayrılan Gençlerbirliği ekibinde ise Berat Tosun ve Guido Koçer’de ikinci yarı forma giydi. Teknik direktör İrfan Buz’un ara transferde ısrarla üzerinde durduğu Berat Tosun, ikinci yarıda oyuna dahil oldu ve başarılı bir performans ortaya koydu. Sarı kırmızılıların gündeminde olan bir diğer oyuncu Guido Koçer’de, karşılaşmanın 70’nci dakika da oyuna dahil oldu. Öte yandan Alima Yeni Malatyaspor devre arası kampına dahil olan gurbetçi İbrahim ve Serhat, Gençlerbirliği maçında forma şansı buldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız